Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan reagálnátok hasonló esetben?
Ha szerettél volna megismerni egy lányt, és ezért többször is nyitottál felé, azonban egy kis idő elteltével az a lány (akarva-akaratlanul is, de) lerázott téged.
Ugyanez a lány fél év elteltével nyitni szeretne feléd, és újra beszélgetni. Te/Ti hogy reagálnátok ez esetben a közeledésére?
Eléggé elcsesztem ezt a szitut, és kíváncsi vagyok, a ti számotokra lenne-e még így esélyem.
17/L
UI.: Azt még hozzáteszem, hogy nem beszélgettünk sokat, miután leráztam szegényt. Azt sem feltétlenül szándékosan.
Úgy érezném, én csak valami pótlék vagyok, mert az A terv nem jött össze. Jobb híján most ideiglenesen jó lennék.(amíg nem jön más...?)
Megalázónak érezném, ha nincs is párom, de méltóságom igen.
Nyilván éppen nincs más neki kilátásban, de a figyelmet hiányolja ezért tőlem biztosan nem kapná meg.
ui.: Bunkó dolog kínodban mások érzéseivel játszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!