Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy teljesen idegen lany ezt megkérdezné tőletek/megkerne ra, mit reagalnatok? Mennyire lenne fura? Lányok, nektek volt mar hasonló kérdésetek?
Van egy srac a buszon, akinek a kezén van 2 tetoválás, eszméletlen jól néznek ki es szívesen lefotoznam őket (nem profi fotó vagy hasonló, csak simán akkor ott, amikor megkérdezem, telefonnal 😃 )
Szerintetek mennyire lenne fura ezt megkérdezni tőle? Megkérni ra, hogy lefotózhassam?
Kort es nemet is legyszi :)
16/L
Kb 17-18/F
szerintem nem lenne fura, nekem legalábbis nem, de ez személyfüggő szerintem.
20/f
Nem vagyok tetovált de ha az lennék nyilván azért lennék az mert büszke lennék arra ami rám van varrva -> szívesen "mutogatnám", tehát valószínűleg kifejezetten jól esne, ha valakinek tetszik, így hát simán megengedném és ha épp szingli lennék és tetszene a lány még az is lehet, hogy, ahogy feljebb írták: meghívnám egy italra (Mondjuk ez már abszolút a fantázia kategória, hiszen boldog házasságban élek). :)
27/F
Szia!
Én valószínűleg megengedném, ha ennyire tetszik neki.
De erre mondják: Egy kérdést megér. ;)
26/F
Embere válogatja hogy reagálnak az ilyenre.
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!