Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan léphetnék ki ebből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék ki ebből?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszul érzem magam már amiatt, hogy mindenki, de tényleg MINDENKI körülöttem azért csodálkozik, mert nem járok se szórakozó helyekre, se máshova az iskolán kívül. És azt hiszem igazuk is van, kiskorom óta ilyen vagyok, egyszerűen próbálom kerülni a tömeget. Nem értik meg, hogy miért nem járok bulizni és hogy miért nem volt még barátom sem. Én csak nem érzem jól magam ilyen helyeken, ahol pl. táncolni kell, vagy sokan vannak stb. legyen az bál, esküvő, klubb, bármi. Mindig mindenből kiszedem magam és visszautasítom ha meghívást kapok egy ilyen helyre. Odáig jutottam, hogy már a szüleim sem nézik jó szemmel ezt, és ha küldenek akkor sem megyek sehova. Az ismerkedéstől pedig nagyon félek, nem tudnám elképzelni magam valaki barátnőjeként, én csak...már azt se tudom mi van velem, nem értem saját magam. A fiúktól nagyon távol állok, ha hozzám szólnak a legtöbbször leblokkolok és nem tudom mit mondjak.

Mit kéne tennem, hogy megértsenek?

17L

2019. okt. 25. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy kicsit nyitottabb lenni, nem kell rögtön olyan helyre menni ahol ezren vannak, kezd csak kis léptekkel. Ezzel sincsen baj ha ilyen vagy, mert ha te így érzed jól magad, akkor így érzed és kész. Nem kell neked senkinek sem megfelelned és senki miatt sem kell megváltoznod. Viszont ha azért akarsz változni mert nem érzed jól magad a bőrödben, akkor szerintem kis léptekkel kezdj. Először csak olyan helyre menj ahol kevesebben vannak és szépen fokozatosan növeld a tömeget úgymond.
2019. okt. 25. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szerelmes filmeket és tanulj abból, egyébként győzd le a félelmed és beszélj minél több fiúval.
2019. okt. 25. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Mit kéne tenned, hogy megértésének? semmit el kell fogadniuk, hogy a szociális életed kicsit eltérő mint amilyennek ők képzelik. Btw nem kell leblokkolni ha hozzád szól egy fiú, nagy levegő és utána megy magától.
2019. okt. 25. 21:33
 4/5 anonim válasza:

"nem tudnám elképzelni magam valaki barátnőjeként, én csak...már azt se tudom mi van velem, nem értem saját magam."

Ugyan ez van velem is, csak a "másik oldalon" :) Én sem érzem magam jól, ha olyan helyen kell lennem, ahol sok ember van. Ha van kedved ismerkedni, írj privátot. :D 18/F

2019. okt. 25. 22:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek hogy írtatok, sokat segített!
2019. dec. 25. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!