Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan léphetnék ki ebből a...

Hogyan léphetnék ki ebből a mentális bénultságból?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy valamit meg kellene tennem, de nem bírom rávenni magam. Filmet nézek, gépezek, várom, hogy legyen kivel beszélnem pár szót, esetleg sétálok, jobb időkben elmegyek futni. Nagyon rossz, hogy nem vagyok ura az életemnek. Gyanítom, hogy számítógépfüggő vagyok. Más lenne ha lennének olyan kapcsolataim akikkel élőben is elbeszélgetek és nem kéne várni, hogy valaki írjon vagy beszélhessek valakivel. Egyszerűen szükségem van napi 1-2 óra beszélgetésre más emberekkel, de élőben nincs rá módom. Annyira egyszerűen meg lehetne oldani, de semmi önuralmam nincs....
2014. máj. 3. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen ezt híjják függőségnek. Keress egy olyan elfoglaltságot ahol emberek között vagy. Pl. járj el szaunázni!
2014. máj. 3. 21:20
 2/5 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá, akkor sehogy. Tudod a választ, de inkább kiírsz ide egy kérdést ahelyett, hogy elkezdenél dolgozni a megoldáson. A számítógép függőségeden sem én sem más nem tud segíteni, csak Te. Az ismerkedési problémádon is csak Te tudsz segíten. Magától semmi/senki nem fog az öledbe hullani. Ha nem akarod igazán csak elhiteted magaddal, akkor nem fog sikerülni. Ha akarod, megcsinálod, ez egyáltalán nem olyan nagy gond, amilyennek gondolod. Élnek emberek számítógép és okostelefon nélkül is (pl én, és sokkal jobb így, mintha már 15 évesen a kezembe nyomták volna valamelyiket. Lehet most nem motoroznék és ejtőernyőznék, hanem otthon nyomatnám a fészbúúkot napi 24-ben életem végéig.)
2014. máj. 3. 21:25
 3/5 anonim válasza:
Második vagyok 22/f
2014. máj. 3. 21:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Lehet holnap el is megyek szaunába, úgyis van még 2 alkalom a bérletemen. Nagyon sok minden érdekel, szeretek a a szabadban is lenni, olvasni, de ha vizsgákról van szó teljes bénultság... :/
2014. máj. 3. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt jól elírtam... :)
2014. máj. 3. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!