Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek lehet ebből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből kapcsolat? Van értelme megpróbálni?

Figyelt kérdés

Van egy lány , akinek én is bejövök és ő is nekem, de eddig csak facebookról ismerjük egymást még sose találkoztunk .

Van értelme , találkozni vele , alakulhat ki több egymásközt , ha jól elbeszélgetünk facen és képen bejövünk egymásnak?

Lassan 2 hete beszélgetünk , lehet köztünk majd valami?

16/ f ő 15/l

2017. aug. 15. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:

vicc...

2 hete...

de persze bármi megtörténhet, de 2 hét alatt nem lesz láw

2017. aug. 15. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 hét valóban kevésnek tűnik. Főleg, ha ahhoz viszonyítom, hogy én 1 év után találkoztam először a barátommal. :D Persze nektek addig nem kell várnotok. :)
2017. aug. 15. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Fellángolásból még lehet szerelem, de először ismerd meg jobban:D
2017. aug. 15. 17:00
 4/8 anonim ***** válasza:
mekkora a távolság közöttetek? mennyire tudnátok megoldani a távolságot? ennyi idősen szerintem nem éri meg távkapcsolatba bajlódni (saját tapasztalat, 300 km volt), a szülők sem voltak túl toleránsak nálunk, a normális emberi kapcsolatok kárára ment, suli mellett főleg nehéz fenntartani a kapcsolatot. ha esetleg fősuli egyetem szóba jön majd, és sikerül egy városba kerülni, akkor van rá esély szerintem. de addig nagy kínlódás és kínzás ez a dolog. nekem 2 évig tartott a távkapcs., nem kívánom senkinek.. szintén 16 éves voltam akkor
2017. aug. 15. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
A két hét tényleg elég kevés. De lehet h van köztetek vmi. És sztem van értelme találkoznotok. Még bármi lehet belőle ;)
2017. aug. 15. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Mindennap keressük egymás társaságát , és nekem tuti nem csak s*exre kéne ez a lány , ha fellángolás , ha nem nagyon tetszik és akarok vele találkozni.

Kb.20 km van köztünk xD szoval ezzel nincs gond.

2017. aug. 15. 17:58
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor talira fel! semmit nem veszítesz, sem ő. max nem lesz semmi közöttetek, jóesetben életed párját találtad meg :)
2017. aug. 15. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Hozzám a baratom 2 honap utan jott le.

Több mint 100 km van köztünk és lassan két éve együtt vagyunk.

Hetente-két hetente talalkozunk..sot van hogy egy héten többször is..Sokszor nálam alszik.

Én 16L,ő 20F

2017. aug. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!