Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon ciki ha 18 évesen még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha 18 évesen még nem volt csajom?

Figyelt kérdés
Nem csokoloztam szuz vagyok nem volt csajom 18 eves vagyok. Azt tudom hogy ciki nem kell elmondani, de mennyire ciki szerintetek? Emlegy vagy ez már beutal gaz? Mit gondoltok?
2019. okt. 13. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Az nem "ciki", hogy még nem volt csajod, de az, hogy ezt ide írod ki, na az már "ciki".
2019. okt. 13. 18:51
 2/7 anonim válasza:
83%
Szerintem egyáltalán nem az. Mondjuk lehet hogy én csak ilyen hülye kocka vagyok, de van így is elég dolgom. Nem kell egy szuka is az oldalamra.
2019. okt. 13. 18:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de ne gondold hogy az ekső hely ahova jottem az a gyakori, vegigbeszeltem mar barataimmal mindenkivel kaptam ilyen s olyan valaszt is magamban is végig gondoltam hogy miert lehet ez mit kéne tennem, rá is jöttem hogy kicsi az önbizalmam, önbizalom kell és akkor tudok ismerkedni, egyszerűen csak azert irtam ki hogy ki a véleménye erről idegeneknek akik nem ismernek ennyi
2019. okt. 13. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:
2# hat tetudod :)
2019. okt. 13. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem ciki egyáltalán nem ciki.
2019. okt. 13. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
18 évesen nem itt kéne már tartani, tele van ez az oldal ilyen kérdésekkel, hát miért lenne már ciki? Meg kérdés, hogy kinek ciki? Nem mindegy, hogy mások szerint gáz, vagy sem?
2019. okt. 13. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
Még mindig nem ciki.
2019. okt. 13. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!