15 éves vagyok ciki ha még nem volt csajom?
Nem hogy nem ciki, de ne is legyen még. Inkább haverokkal szocializálódj, egyébként korodbeli kislánnyal ismerkedhettek.
A te korod határeset. Próbálj úgy ismerkedni hogy ne érjen kudarc, hogy egy magadhoz hasonló lánnyal kezdj el "haverkodni". Lógjatok együtt délután - billiárd, csocsó, séta stb...amit fiatalok csinálnak - de úgy hogy konkrétan őt hívod el - hanem csak - megyünk a haverokkal délután ide - vagy oda . jössz?
Elfog menni, aztán próbálj végig mellette lenni. Párja lenni cho - cho -nál, megtanítani billiárdozni stb ..
ne kínáld cigivel - nem fog benned bízni.
Kb. 3. alkalom után kísérd haza. - de ne okozz kellemetlen helyzetet a csók - nem csók kérdéssel, köszönj el tőle gyorsan és húzz el. Ne teremts kiábrándító - béna helyzetet.
Lassan építsd fel benne az irántad való vágyat - legyél először a haverja és tölts vele sok időt.
Az csocso, nem cho-cho. Egyebkent meg attol fugg, milyen a csaj. 15 eves voltam, ismertem a csajt, egyik este osszejottunk, aznap este smaroltunk.
19/F
azthiszem az első sok mindent leírt..(:
16/L
chocho ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!