Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves vagyok ciki ha még...

15 éves vagyok ciki ha még nem volt csajom?

Figyelt kérdés
Hogyan létesítsek kapcsolatot segítsetek?
2010. ápr. 4. 09:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem hogy nem ciki, de ne is legyen még. Inkább haverokkal szocializálódj, egyébként korodbeli kislánnyal ismerkedhettek.

A te korod határeset. Próbálj úgy ismerkedni hogy ne érjen kudarc, hogy egy magadhoz hasonló lánnyal kezdj el "haverkodni". Lógjatok együtt délután - billiárd, csocsó, séta stb...amit fiatalok csinálnak - de úgy hogy konkrétan őt hívod el - hanem csak - megyünk a haverokkal délután ide - vagy oda . jössz?

Elfog menni, aztán próbálj végig mellette lenni. Párja lenni cho - cho -nál, megtanítani billiárdozni stb ..

ne kínáld cigivel - nem fog benned bízni.

Kb. 3. alkalom után kísérd haza. - de ne okozz kellemetlen helyzetet a csók - nem csók kérdéssel, köszönj el tőle gyorsan és húzz el. Ne teremts kiábrándító - béna helyzetet.

Lassan építsd fel benne az irántad való vágyat - legyél először a haverja és tölts vele sok időt.

2010. ápr. 4. 09:27
 2/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem ciki!
2010. ápr. 4. 09:45
 3/26 anonim ***** válasza:
30%

Az csocso, nem cho-cho. Egyebkent meg attol fugg, milyen a csaj. 15 eves voltam, ismertem a csajt, egyik este osszejottunk, aznap este smaroltunk.

19/F

2010. ápr. 4. 10:02
 4/26 anonim válasza:
0%
cho-cho xD
2010. ápr. 4. 11:17
 5/26 anonim ***** válasza:
59%
Az első válaszoló tervét kövesd! Én pontosan így csinálnám!
2010. ápr. 4. 14:36
 6/26 anonim ***** válasza:
70%
Hát barátom... hívd el billiárdozni... általában a többség nem tud xD De ak tanísd meg... gyengéden... ne légy durva és ak tutti h fog sikerülni... Ám ha nem egy város, faluba laktok, ak szerintem ne kisírd haza xD csak a buszmegállóig :)
2010. ápr. 4. 14:38
 7/26 anonim ***** válasza:
62%
Még az előző vagyok :) Ne törődj azzal, h ki mit tart cikinek. ne foglalkozz vele. <- ez egy jó tanács... akár ki akár mit mond (ha lesz barátnőd is) ne nagyon foglalkozz vele mert szakításhoz is vezethet ... a te korodban, sokaknak beszoktak kavarni, ha valakinek nem tetszik valami. Sza'l higy mindig a 2 szemednek :D Ne edd ezért az ideget... ráérsz én azt mondom...
2010. ápr. 4. 16:31
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 4. 16:42
 9/26 anonim ***** válasza:
43%
soha ne mondj neki olyat h szereted, vagy h tetszik!! jöjjön rá magától! és ha messze lakik csak úgy kísérd haza h tudod h még jön vissza valamilyen tömegközlekedési eszköz:D
2010. ápr. 9. 13:59
 10/26 anonim ***** válasza:
34%

azthiszem az első sok mindent leírt..(:

16/L

chocho ;)

2010. ápr. 10. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!