15 éves vagyok ciki ha még nem volt csajom?
Figyelt kérdés
Hogyan létesítsek kapcsolatot segítsetek?2010. ápr. 4. 09:16
22/26 anonim válasza:
Dehogy ciki!
Csajt úgy tudsz felszedni, ha lányok társaságában (persze nem elvetemült ribancoknál) önmagadat adod. Légy jófej, beszélgess velük, esetleg flörtölhetsz is és esetleg poénból el is kérheted az telefonszámukat meg msncímüket. Ott felveszed őket, beszélgettek, szervezhettek közös programokat és szép lassan haladhatsz... Ha látod h a csaj vevő rád, kedveskedj neki :)
24/26 anonim válasza:
én 14 éves lány vagyok. és nekem sosem volt pasim..Hát nem tudom.. nem hiszem, hogy gáz lenne. szóval..amúgy igen a biliárd meg a csocso nem rossz.mondjuk én naggyából tudok. nagyából :D
de igen..én sem szeretem, ha valaki nyomul és, ha már az első percben közli, hogy jól nézek ki meg ilyenek..
télleg naggyából mindent jól leírt az első :)
26/26 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, rengetek hozzád hasonlo fiut ismerek. Viszont szerintem nem árthat egy kis ismerkedés, mert sok jó élényrol maradhatsz le :) hiszen ez a kamaszkor lényege, nem? Hogy érdeklodunk a masik nem irant :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!