Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki az ha 15eves vagyok es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ha 15eves vagyok es meg nem volt csajom?

Figyelt kérdés
Kerlek valaszoljatok oszinten es irjatok meg ha nektek sem volt 15eves korotokig.
2010. jan. 9. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én barátomnak sem volt 18 éves koráig. mert neki nem arra kellett egy lány, hogy megfektessen valakit, vagy hogy legyen valakije.
2010. jan. 9. 21:35
 2/17 anonim ***** válasza:

Jaj ne rémisztgesd szegény! Miért lenne ciki? Nem az.

Amúgy én nekem 16 évesen nem volt senkim (bár mondjuk, aki rámszállt azt le is szállítottam magamról) :D

16/L

2010. jan. 9. 21:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ciki az, ha 15 évesen nem vagy képes használni a keresőt?
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem nem ciki az, ha 15 évesen még nem volt csajod. Nekem sem volt 15 éves koromig csajom, de 16 éves koromban már volt.:D
 5/17 anonim ***** válasza:
azért , hogy legyen vkije, na az még nagyonn gáz...
2010. jan. 9. 21:37
 6/17 A kérdező kommentje:
Hat en is kezdek felni hogy nem lessz de remelem hogy minden jol fog alakulni nem arra szeretnem a csajt hogy legyen kivel elveszitsem a szuzessegem hanem varom a megfelelot lehet meg nem talaltam meg
2010. jan. 9. 21:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
ne várj vele, d*gd meg az első csajt akit tudsz, aztán ráérsz még szerelmesnek lenni
2010. jan. 9. 21:46
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem se volt 15 éves koromig csajom :D 16/F azóta falom a csajokat :DDDD
2010. jan. 9. 22:08
 9/17 anonim ***** válasza:

Nyugi nincs veled gond:D (vagyis velünk) Nekem se volt még barátnőm

F/15

2010. jan. 9. 22:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem ciki egyáltalán, az osztálytársak húzzák ezzel egymást.

Ha nem érzed, hogy eljött az ideje egy kapcsolatnak akkor ne tedd.

Viszont a szüzességgel nem kell megvárnod azt akibe szerelmes leszel.

lányoknál igen, de fiuknál ez másképp van.

Ha egy lány megadja magát neked, tetszik is neked, de szerelmes nem vagy , attól még megdughatod. De csak akkor ha a lány már nem szűz.

Mert ha majd a lány szűz és őrülten szerelmes beléd és neked akarja adni magát, de te nem szereted csak tetszik,

akkor ne bántsd meg azzal, hogy csak megdugod.

Nem baj ha a farkad után fogsz majd, menni, de hallgass a szivedre, viszont légy észnél, hogy kontrollálni tudd mindkettőt.

2010. jan. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!