Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki az ha 15eves vagyok es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az ha 15eves vagyok es meg nem volt csajom?

Figyelt kérdés
Kerlek valaszoljatok oszinten es irjatok meg ha nektek sem volt 15eves korotokig.
2010. jan. 9. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én is 15 vagyok! én szinte "büszke" vagyok magamra! lehet hogy ideje lenne de nem kell elkapkodnunk!
2010. jan. 9. 23:21
 12/17 A kérdező kommentje:
En nem is hagynam ha egy lany mondna gyare dugjunk mire kimondana mar nyomnam is:D met mar kozbe negyon kanos vagyok:))
2010. jan. 10. 08:47
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én már 6 évesen nem voltam szűz. 7/F
2010. jan. 10. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Miért lenne?

Én pár hónap múlva 18leszek és nekem se volt.

(Volt egy 2hetes,de azért jártam a csajjal mert ő akarta,de én nem.)

De nem is kell még barátnő,még korainak gondolom.

2010. jan. 10. 15:08
 15/17 A kérdező kommentje:
En is igy vagyok ezzel a haverok cikiznek de megmondtam nekem nem k***a kell aki mindenkivel leall
2010. jan. 10. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:

Én 15 vagyok szivesen dumálok, vagesz minden de nekem se volt még idáig csajom:S

Az a gáz hogy attól félek hogy én nem fogom egy évmúlva falni a csajokat:S

Nem tom mér. Am önbizalmam is van csak egyszerűen nem tom elképzelni hogy egy év alatt ekkora változás történjen!

Szerintetek??

2010. jan. 12. 20:49
 17/17 A kérdező kommentje:
Hat en is igy vagyok nem tudom hogy tetszeme a lanyoknak vagy sem a lanyoknak es felek odamenni hozzajuk.Es nem tudom mit vehetnek biztos jelnek hogy tetszem neki hogy aztan ha odamegyek ne utasitsanak el mert akkor eggy darabig nem mernek vele beszelni:))
2010. jan. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!