Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez mennyire ciki ha 19 évesen nem volt barátnőm nem is csókolóztam lánnyal mi erről a vélleményetek és ha megtudnátok ezt a barátotoktól hogy reagálnátok rá? 19F
Nem ciki.
Nem érdekel különösebben, akkor se, ha egy barátom mondaná.
18/L
Szerintem nem ciki :) van egy barátom, akinek 23 éves koráig nem volt semmi, pedig egy végtelenül kedves és jófej srác, kicsit fura, de ki nem :D Szerintem csak nem volt szerencséje, nem volt lányok közelében, meg ilyesmik.
Én lány vagyok, és nem igazán jön be ha valakinek rengeteg barátnője volt már, mert kicsit nehezebb bíznom benne, hogy engem nem fog elhagyni csak úgy. 19 évesen meg nem gáz még tényleg :D nyugi
Van idő! Nem úrvacsora ez, hogy elkapkodjad...! Nem ciki.
Ffi.
Nem ciki. Az a ciki, hogy te még mindig azon a szinten vagy, hogy ilyeneken agyalsz...
Egy kapcsolatban ez érdekelne engem a legkevésbé.
18/L
Nekem volt ilyen barátom, én voltam az első csókja, az első, akit hazavitt. Nem zavart, sőt inkább megtisztelőnek éreztem. Mondjuk sad story, hogy a kezdeti lelkesedés elmúltával egy hónap után szakított velem:(
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!