Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincsenek olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?

Figyelt kérdés
Egyetlen egy haverom van, neki nagyritka megosztom mi van velem ha beszélünk, és arra ment a téma hogy ő neki ilyen olyan barátnő vannak, de nekem meg azért nem lesz barátnőm mert olyat akarok aki elfogad... Én erre azért vagyok rápörögve mert visszahúzódó vagyok, de feljött a téma hogy én nem csak azért nem fogok találni magam mellé valakit mert visszahúzódó vagyok és nem bulizok meg ilyenek, hanem mert nincs olyan lány aki ne külsőre menne, és eddigi chatelős tapasztalataim alapján ez sajnos igaz.. Tényleg nincs olyan lány aki ne külsőre menne? 18 évesen csak 170 felett vagyok 1-2 centivel max, ez máris nem jó start akkor :D Nyugtassatok meg hogy van olyan aki nem csak külsőre megy, mert most a haverom is nagyon megmérgezett ilyenekkel :/

2019. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Vagy inkább az a barom fajtád, akik most éppen itt próbáltok beoltani, és szórakozásból áll az egész beszélgetés, komoly beszélgetés helyett :D

persze, ha valaki egyetért velem, lepontozzátok. Akkor akik privátba is írták párszor hogy egyet értenek velem, őket is felkeresitek majd és elkülditek őket egy melegebb éghajlatra, csak azért mert velem értenek egyet nem pedig ilyen arrogáns bunkó sza.-rháziakkal, mint amilyenek ti vagytok? O_o Nemár.. Ennyi komolyság maradjon már..

2019. szept. 25. 18:29
 52/57 anonim ***** válasza:
50%

Ha megfigyeled csak személyeskedni tudnak meg lepontozni. Soha nem ellenérveket hoznak, azért mert nincs.

Az élet igazságtalan. Az emberek felszínesek. Majdnem mindenkinek ugyanaz tetszik.

És attól, mert valami jól hangzik kimondva még nem lesz igaz.

2019. szept. 25. 20:27
 53/57 A kérdező kommentje:
Igen.. Aztán csodálkoznak hogy én sem adok normális választ.. :D próbálok nyitott lenni de hiába, senki se válaszol vagy foglalkozik velem, pedig egy sziából nem döntheti el valaki hogy akkor ő most biztos csak szórakozni akar velem O_o
2019. szept. 25. 20:29
 54/57 anonim ***** válasza:

Nekem írhatsz, hátha szimpatikusak leszünk egymásnak.

18L

2019. szept. 25. 20:32
 55/57 A kérdező kommentje:
Okés, írok.. Kíváncsi vagyok ebből megint hány óráig kell várakoznom a válaszra :D
2019. szept. 25. 20:34
 56/57 anonim válasza:
46%

A hűséget

Már csak kártyákon gyűjtik

Pontokban

Az új teflon serpenyőért

Mégegy plüsselefántért

Más akciókkal össze nem vonható kedvezményekért

De nem kedvezőbb

Azért az egy valakiért

Megtartani

A hűséget?

2019. okt. 13. 08:53
 57/57 anonim ***** válasza:
#56 ez ratyi
2019. okt. 13. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!