Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?
Én tényleg nem a külsőre megyek. De az attól még számít, hogy bejöne-e az én számomra a srác külsőleg. És itt nem azt értem, hogy helyes legyen. Ezt nem lehet leírni konkrétan. Van aki bejön van aki nem.
16/L
Igen, ezt megértem, nekem egyedül az arc a fontos, már nem mint ha élőbe annyira lett volna esélyem..
Gondolom egy srác mint én aki nem is vékony nem is magas esélye sincs...
Nekem külsőre az arc a lényeg, semmi más. Én egyébként nem vágyok olyan lányra aki külsőre megy akár rajtam akár saját magán, szeretnék egy visszafogottabb "átlag" lányt, nem valami kis hercegnőcskét, szóval ezzel nincs gond, isten ment hogy valami kis modell legyen mellettem akiről nem lehet levakarni a fiúkat :D
Egyébként 80 kiló vagyok kb. és nem vagyok magas. Ha ez valakit zavar akkor nem áll szóba velem, ez van.. A hibáimat is szivesen viselem mert ez vagyok ÉN, és ha valaki elfogad ahogy vagyok, arról tudom hogy igazán szeretetre megy.
Vannak hát például nekem se a külső a legfontosabb a belső sokkal többet ér. Persze nyilván mindenkinek vannak olyan külső tulajdonságok amik tetszenek ez emberfüggő. A magasság nekem nem számít a lényeg az hogy ne legyen ápolatlan büdös hordjon normális ruhákat ennyi. :D
17L
Aha.. És ha én azt mondom hogy nem vagyok egy helyes srác, nem bulizok nem vagyok tömegbe jól, nincsenek emberi kapcsolataim, nem tudok jókat írni magamról, akkor máris nem beszélnétek velem?
Ha valaha esélyem is van lánnyal beszélni, én a rosszat írom le magamról, és ha az adott illető elfogadja, én ebből tudom meg hogy komolyan gondolja-e. Nem vagyok nagyképű, nem tartom magam szupernek, csak egy átlag alatti srác vagyok akinek az az egyetlen vágya hogy együtt lehessek egy lánnyal aki szeret hűséges, és ne maradjak ennyire magányos. Ez tényleg ennyire taszító lenne?
De én beszélnék ennek ellenére is.
Ha egy srác visszahúzódó az szerintem aranyos. XD
Az se hátrány ha valaki nem bulizik én se szeretek meg nem mindenki olyan fajta. Látod neked is vannak olyan lányok akik nem tetszenek ez relatív dolog. Nyilván akkor te nem bulizós sokat sminkelő lányokkal fogsz ismerkedni. Mindenkinek van lelki társa csak nehéz megtalálni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!