Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincsenek olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?

Figyelt kérdés
Egyetlen egy haverom van, neki nagyritka megosztom mi van velem ha beszélünk, és arra ment a téma hogy ő neki ilyen olyan barátnő vannak, de nekem meg azért nem lesz barátnőm mert olyat akarok aki elfogad... Én erre azért vagyok rápörögve mert visszahúzódó vagyok, de feljött a téma hogy én nem csak azért nem fogok találni magam mellé valakit mert visszahúzódó vagyok és nem bulizok meg ilyenek, hanem mert nincs olyan lány aki ne külsőre menne, és eddigi chatelős tapasztalataim alapján ez sajnos igaz.. Tényleg nincs olyan lány aki ne külsőre menne? 18 évesen csak 170 felett vagyok 1-2 centivel max, ez máris nem jó start akkor :D Nyugtassatok meg hogy van olyan aki nem csak külsőre megy, mert most a haverom is nagyon megmérgezett ilyenekkel :/

2019. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Hát, a feladás az már megvolt, de egy kis reményem még mindíg van, hátha valaki meg akar ismerni és talán jónak talál, szerethetőnek.. Szükségem is lesz a szerencsére
2019. szept. 24. 19:47
 22/57 anonim ***** válasza:
A lányoknak olyan kell aki látszólag megtudja védeni őket, ez valamiért a díszb uzi és csak a nőket verem mert még néha ők is megvernek nem hogy 1 pasi kategóriánál kimerül.
2019. szept. 24. 19:57
 23/57 A kérdező kommentje:

Külsőségek és macsóság, na pont olyan lányt nem akarok :D

Én nem tudom a lányok szemével mennyire vagyok rossz és taszító, de hogy én nem fogok megváltozni hogy kamu szeretetet kapjak, az biztos. Ragaszkodok ahhoz hogy önmagam maradjak

2019. szept. 24. 20:00
 24/57 anonim ***** válasza:
De,vannak.
2019. szept. 24. 20:25
 25/57 A kérdező kommentje:
Akkor mutass már egyet aki elfogadna engem és beszélgetne velem >:(
2019. szept. 24. 20:27
 26/57 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy nem a külső a legfontosabb, még kedvelni se fogok senkit. Azt el kell érni, hisz nem lehet mindenki szimpatikus mindenkinek.

18/L

2019. szept. 24. 20:31
 27/57 anonim ***** válasza:
46%
A pénz is számít. Amelyik azt mondja nem, az az evolúciót hazudtolja meg.
2019. szept. 24. 22:10
 28/57 A kérdező kommentje:
Óh persze, a pénz, bocsi, azt kifelejtettem. Ha nyernék a lottón sem mondanám meg senkinek, csak befolyásoló tényező.. A legszebb iphone és az arany gyűrű minimum legyen meg mi? :D Az olyan fajta lányoknak nem szeretet kell sajnos.. De a srácoknak se..
2019. szept. 24. 22:11
 29/57 anonim ***** válasza:
95%

Vannak itt bajok nem kicsit. Nem, nincs olyan EMBER aki ne külsőre menne, mert senki sem fog olyannal összejönni aki nem jön be neki külsőre. Ez nem felszínesség.

A saját felfogásod szerint te is külsőre mész akkor, mert azt akarod hogy elfogadjon egy lány, de azért az arca ne legyen már csúnya :D Álszent vagy hallod-e. A többit inkább nem kommentálom, de lehet hogy nem fogsz egyhamar lapcsolatban lenni.

19L

2019. szept. 25. 07:22
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Így van ahogy az utolsó írja biztos lenne egy csúnyább arcú lány aki vevö lenne egy ilyenre de nálad kizárt lenne mert nem üti meg a szintet.

Szóval a külsö nem számítson a lánynak de azért legyen átlagosan szép arca ami terméssetesen olyan, ez álszentség

2019. szept. 25. 07:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!