Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?
Külsőségek és macsóság, na pont olyan lányt nem akarok :D
Én nem tudom a lányok szemével mennyire vagyok rossz és taszító, de hogy én nem fogok megváltozni hogy kamu szeretetet kapjak, az biztos. Ragaszkodok ahhoz hogy önmagam maradjak
Attól, hogy nem a külső a legfontosabb, még kedvelni se fogok senkit. Azt el kell érni, hisz nem lehet mindenki szimpatikus mindenkinek.
18/L
Vannak itt bajok nem kicsit. Nem, nincs olyan EMBER aki ne külsőre menne, mert senki sem fog olyannal összejönni aki nem jön be neki külsőre. Ez nem felszínesség.
A saját felfogásod szerint te is külsőre mész akkor, mert azt akarod hogy elfogadjon egy lány, de azért az arca ne legyen már csúnya :D Álszent vagy hallod-e. A többit inkább nem kommentálom, de lehet hogy nem fogsz egyhamar lapcsolatban lenni.
19L
Így van ahogy az utolsó írja biztos lenne egy csúnyább arcú lány aki vevö lenne egy ilyenre de nálad kizárt lenne mert nem üti meg a szintet.
Szóval a külsö nem számítson a lánynak de azért legyen átlagosan szép arca ami terméssetesen olyan, ez álszentség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!