Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?
Lány vagyok, szóval nyilván nem. XD
Viszont a szerelem alapja a kölcsönös bizalom. Ha lenne egy barátom, akiért több lány is odavan, nem zavarna, mert egymást választottuk, és azért szerettünk egymásba. Bizalom nélkül nincs szerelem, és bizalom nélkül az emberek nem fognak közeledni feléd.
Ez úgy müködik hogy adok kapok vmit, te mit tudsz ajánlani azon kivül hogy 'hüséges vagy'? (ami egyáltalán nem biztos lehet csak azt hiszed, addig nem mondhatod hogy az vagy amig nem tapasztaltad hogy lányok tucatjai oda vannak érted és a szebbnél szebbeket hajtod el magadtól mert van vkid...)
Mert követelések azok vannak legyen szép arcú smink nélkül, meg ne legyenek barátai se hobbija az egyetlen célja az legyen hogy veled legyen és fogadjon úgy el ahogy vagy...171 cm/80 kg túlsúlyosan!!!
Szóval miért is itéled el a lányokat ha ök sem tudnak egy ilyet elképzelni maguk mellett?..
Egyébként is nagy kamu amit írsz, sok lány van akinek nincs barátja és örülne bárkinek de gondolom te azokat észre sem veszed mert elképzelhetetlenek az arcuk miatt.
ez bizony álszentség, ha jobbat akarsz akkor adj magadra többet.
Igen, ez jogos, de a többi lányba megbíznál, akiket csak barátoknak tart? Van ebbe tapasztalatom, beszéltem egy lánnyal, volt egy "csak haver" fiú, ahogy gondoltam hogy biztos többet akar, másnap már ment is mert a fiú szerelmet vallott neki.. :D
Félre érthető, de csak arra akartam célozni hogy olyat szeretnék aki hasonlít rám, és nem a tömegbe érzi jól magát, nekem nagyon fontos hogy sokat legyünk kettesbe.
Engem nem zavarnak a lány barátai, őt nem zavarják a fiú barátaim.
Sokat vagyunk kettesben, de emellett együtt vagyunk a családunkkal, a barátainkkal is, szánunk időt a hobbijainkra. Az értelmes emberek így csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!