Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincsenek olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?

Figyelt kérdés
Egyetlen egy haverom van, neki nagyritka megosztom mi van velem ha beszélünk, és arra ment a téma hogy ő neki ilyen olyan barátnő vannak, de nekem meg azért nem lesz barátnőm mert olyat akarok aki elfogad... Én erre azért vagyok rápörögve mert visszahúzódó vagyok, de feljött a téma hogy én nem csak azért nem fogok találni magam mellé valakit mert visszahúzódó vagyok és nem bulizok meg ilyenek, hanem mert nincs olyan lány aki ne külsőre menne, és eddigi chatelős tapasztalataim alapján ez sajnos igaz.. Tényleg nincs olyan lány aki ne külsőre menne? 18 évesen csak 170 felett vagyok 1-2 centivel max, ez máris nem jó start akkor :D Nyugtassatok meg hogy van olyan aki nem csak külsőre megy, mert most a haverom is nagyon megmérgezett ilyenekkel :/

2019. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy az arca tetszen, hogy ne legyen műr taszító. Azért mert ti szeretitek kiforgatni az ember szavát és arrogáns barmok vagytok, attól még nem leszek állszent stb :)
2019. szept. 25. 11:29
 32/57 anonim ***** válasza:
100%
Miért kezdesz el szidni mindenkit, aki nem ért veled rögtön egyet? Ha nem fogadod el mások véleményét, miért hiszed azt, hogy lesz egy elfogadó barátnőd, holott te nem vagy az?
2019. szept. 25. 11:37
 33/57 A kérdező kommentje:
Azért mert vannak olyan lányok akiket nem szeretnék magam mellett tudni? Mindenkinek van egy elképzelése, ha rosszul is fejeztem ki magam, a lényeg akkor is az hogy hűséges barátnőt szeretnék, amit én is meg tudok adni fordítva, az pedig hogy nem szeretnék egy utolsó ribit magam mellé.. Talán te szeretnél olyan lányt akiről nem tudod levakarni a fiúkat, és nem tudsz bízni benne? Na ugye.
2019. szept. 25. 11:43
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, szóval nyilván nem. XD

Viszont a szerelem alapja a kölcsönös bizalom. Ha lenne egy barátom, akiért több lány is odavan, nem zavarna, mert egymást választottuk, és azért szerettünk egymásba. Bizalom nélkül nincs szerelem, és bizalom nélkül az emberek nem fognak közeledni feléd.

2019. szept. 25. 11:52
 35/57 anonim ***** válasza:
94%

Ez úgy müködik hogy adok kapok vmit, te mit tudsz ajánlani azon kivül hogy 'hüséges vagy'? (ami egyáltalán nem biztos lehet csak azt hiszed, addig nem mondhatod hogy az vagy amig nem tapasztaltad hogy lányok tucatjai oda vannak érted és a szebbnél szebbeket hajtod el magadtól mert van vkid...)

Mert követelések azok vannak legyen szép arcú smink nélkül, meg ne legyenek barátai se hobbija az egyetlen célja az legyen hogy veled legyen és fogadjon úgy el ahogy vagy...171 cm/80 kg túlsúlyosan!!!

Szóval miért is itéled el a lányokat ha ök sem tudnak egy ilyet elképzelni maguk mellett?..

Egyébként is nagy kamu amit írsz, sok lány van akinek nincs barátja és örülne bárkinek de gondolom te azokat észre sem veszed mert elképzelhetetlenek az arcuk miatt.

ez bizony álszentség, ha jobbat akarsz akkor adj magadra többet.

2019. szept. 25. 11:55
 36/57 A kérdező kommentje:

Igen, ez jogos, de a többi lányba megbíznál, akiket csak barátoknak tart? Van ebbe tapasztalatom, beszéltem egy lánnyal, volt egy "csak haver" fiú, ahogy gondoltam hogy biztos többet akar, másnap már ment is mert a fiú szerelmet vallott neki.. :D

Félre érthető, de csak arra akartam célozni hogy olyat szeretnék aki hasonlít rám, és nem a tömegbe érzi jól magát, nekem nagyon fontos hogy sokat legyünk kettesbe.

2019. szept. 25. 11:55
 37/57 A kérdező kommentje:
35-ös te egy iszonyat nagy barom vagy :D Kiforgatni a szavaimat az látom megy.. Valószínűleg ha külsőre mennék nem beszélgetnék lányokkal profilkép nélkül, mert engem nem érdekel.. Én arra céloztam hogy az arca ne legyen olyan ami már taszító, vagy nem jön be. Ennyi az egész. De ameddig nem ismersz, addig jobb ha nem találsz ki rólam dolgokat :)
2019. szept. 25. 11:57
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarnak a lány barátai, őt nem zavarják a fiú barátaim.

Sokat vagyunk kettesben, de emellett együtt vagyunk a családunkkal, a barátainkkal is, szánunk időt a hobbijainkra. Az értelmes emberek így csinálják.

2019. szept. 25. 11:59
 39/57 A kérdező kommentje:
Ez van, akkor te csinálod úgy, én meg így :D Eddig is így csináltam, még sem rinyált miatta senki O_o
2019. szept. 25. 12:00
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincsen senki a közeledben. Mert egyedül vagy.
2019. szept. 25. 12:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!