Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincsenek olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek olyan lányok akik ne külsőre mennének?

Figyelt kérdés
Egyetlen egy haverom van, neki nagyritka megosztom mi van velem ha beszélünk, és arra ment a téma hogy ő neki ilyen olyan barátnő vannak, de nekem meg azért nem lesz barátnőm mert olyat akarok aki elfogad... Én erre azért vagyok rápörögve mert visszahúzódó vagyok, de feljött a téma hogy én nem csak azért nem fogok találni magam mellé valakit mert visszahúzódó vagyok és nem bulizok meg ilyenek, hanem mert nincs olyan lány aki ne külsőre menne, és eddigi chatelős tapasztalataim alapján ez sajnos igaz.. Tényleg nincs olyan lány aki ne külsőre menne? 18 évesen csak 170 felett vagyok 1-2 centivel max, ez máris nem jó start akkor :D Nyugtassatok meg hogy van olyan aki nem csak külsőre megy, mert most a haverom is nagyon megmérgezett ilyenekkel :/

2019. szept. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
Most igen. A társkereső hülyeségek nem jönnek be mert fizetős mind, és nem találok egy lányt se.. Ha jófej egy lány akkor is van barátja vagy messze lakik.. És gondolom nem viccből mondták már hogy aranyos vagyok és törődő, csak hát ugye így hogy itt szórakozunk egymással és "kicsit" átalakítjátok a szavaimat, nem hiszem hogy akármi jót akarnátok leszűrni rólam
2019. szept. 25. 12:06
 42/57 anonim ***** válasza:
Ember, hányszor szaladsz még tátott szájjal a faxerdőbe? :DD Nem fogsz olyan lányt találni aki mindezt elviseli és teljesíti, nyugodj bele. Csá.
2019. szept. 25. 12:09
 43/57 A kérdező kommentje:
Ne magadból indulj ki. Csá :)
2019. szept. 25. 12:10
 44/57 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok és van párom :)))
2019. szept. 25. 12:11
 45/57 anonim ***** válasza:
91%

Szóval így állunk:

jó tulajdonságok:

- hűséges

- aranyos (?)

rossz tulajdonságok:

- előítéletes

- kisajátító

- bizalmatlan

- csupa elvárás

- négy fal között él

- képtelen változni és kompromisszumot kötni

- nincsenek barátok

- nincsenek hobbik

Egyszerű matek. Senkinek nem lenne oka összejönni veled, hiszen sokkal több rosszat kapna, így logikusan nem tenné ezt magával.

2019. szept. 25. 12:20
 46/57 A kérdező kommentje:
Már páran ajánlottátok hogy inkább öljem meg magam, akkor ezek szerint csak ez lenne a kiút amivel nem kéne személyiséget változtatnom? Nem tudom miért mindenkinek olyan rossz ez, sok emberrel beszéltem aki szerint a törődős és féltékenység aranyos, mert nem akarnám elveszíteni..
2019. szept. 25. 12:24
 47/57 anonim ***** válasza:

Ez aranyos. Az, hogy nem engednéd, hogy fiú barátai legyenek beteges. Tényleg nem érzed a különbséget a kettő közt?

Figyelj, menthetetlen vagy. Ha akarnál tudnál jobb ember lenni, de ez se jut el az agyadig.

Majd amikor 65 évesen is egyedül fogsz otthon kuksolni, talán rájössz, hogy nem a világ volt a rossz, hanem te voltál ostoba.

2019. szept. 25. 12:36
 48/57 anonim ***** válasza:
5%

Van 10-ből talán 1, de azok már rég foglaltak. Akik a párkapcsolati "piacon" vannak azok többsége azért van, mert az elvárásai a felhők fölött járnak és senki nem elég jó nekik.

Pattanás van az arcodon? Nem kellesz. Legközelebb szüless újra jó génekkel.

Szüleiddel laksz? Nem kellesz. 18évesen még mindig? Ez tök gáz, ha 2éve dolgoznál suli mellett 2milliós fizetéssel, ami tök reális akkor most már lenne egy házad.

180cm alatt vagy? Nem kellesz. Miért nem nőttél nagyobbra?

...

Ezt persze nem vallják be, kémiára meg minden egyéb hülyeségre hivatkoznak, tehát nem is értik a tudatalatti folyamatot, hogy kinek adnak esélyt és kinek nem.

2019. szept. 25. 14:55
 49/57 A kérdező kommentje:

48-as ez így van, sajnos.. Aki ilyen kis beképzelt hogy mindenből a legjobb kell, az meg sem érdemli hogy valaki szívből szeresse, mert az nem szeretet, max egy emberrel való kapcsolat aki pont tökéletes külsőre, kapcsolat, de nem szeretet...

Persze utána jön a sírás ha kifogták a leg nagyobb macsót az osztályba, az pedig talált 2 sokkal jobb lányt és lelépett..

2019. szept. 25. 15:51
 50/57 anonim ***** válasza:
borzasztóan szánalmasak vagytok :D Remélem a jövőben amikor visszaolvasod ezt a kérdést jól belevered a fejed a falba hogy mekkora baromságot írtál.
2019. szept. 25. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!