Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy azért nincs senkim mert nem sminkelek?
Figyelt kérdés
Tavaly több srác bepróbálkozott nálam viszont akkor sem sminkeltem most mégis több hónapja senki nem pedig mostmár szebb az arcom mint akkor volt. Vagy lehet hogy karma amiért mindegyiküket visszautasítottam?🤔2019. szept. 7. 19:07
1/4 A kérdező kommentje:
Vagy minden srácot aki összejött volna velem elkergettem...😅
2019. szept. 7. 19:08
2/4 anonim válasza:
Amikor a karmát és sminket mint két lehetséges okot említessz arra, hogy nem érdeklődnek utánad, akkor az ember arra gondol, na te sem vagy százas.
(A karma nem így működik).
A srácok többsége meg szerintem rühelli a sminket, én mindenképp, fel kéne ismerni, hogy ezt magatoknak meg egymásnak csináljátok a többi csajjal.
3/4 anonim válasza:
Nem sminkelek de még is lett párom, és elég komoly.
Nálam is volt időszak amikor próbálkoztak, volt amikor nem, és volt amikor megint igen. Még úgy is hogy van barátom. Szerintem ez csak időszakok kérdése, főleg ha már próbálkoztak nálad.
4/4 anonim válasza:
Én lány létemre utálom a sminket, szerintem egyáltalán nem lesz tőle szebb az ember. Jó mondjuk vannak szép/szebb sminkek, aláírom, de ahogy manapság kitudják magukat sminkelni a lányok az egyszerűen borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!