Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti ezt megbocsajtanatok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt megbocsajtanatok?

Figyelt kérdés
A pasim tegnap összetörte a közös lakásunkban a kedvenc lámpámat a falhoz vágta ti ezt megbocsajtanatok ?
2019. júl. 3. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
miert tette?
2019. júl. 3. 16:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Összevesztunk, jó lehet sőt biztos hogy enis hibás voltam de azért nem kellett volna falhoz vágni a lampamat nem?
2019. júl. 3. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

Igy szokott kezdődni.

Meg. "Megütött, de én vagyok a hibás!"

Nem az a legnagyobb hiba itt, hogy a TE lámpádat törte össze. Hanem, hogy nem tudja az indulát kezelni!

Adhatsz neki egy esélyt. 1-et!

Mert lehet legközelebb te leszel akin levezeti.

2019. júl. 3. 16:20
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Ez a "jó, lehet, biztos én is hibás voltam" sokat elárul. Mert pl. ha félredugtál érthető. Nem??
2019. júl. 3. 16:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nem feküdtem le senkivel csak egyszerűen osszeveztunk és igen elborult az agya de én bízom benne mert már jobban kezeli mint egy pár hónapja és soha nem írót meg és nem is fog
2019. júl. 3. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem az a gond hogy összetörte, véletlenül is lehet. Azt mondtad dühből falhoz vágta, na ez az értelmes személytől elég messze van és ez nem megbocsátás kérdése, hanem hogy van-e értelme tovább együtt lenni vele.

Szeretnél dührohamos barommal együtt élni, aki rád is veszélyes? Lehet egyszer tényleg te leszel a következő, nem hiszem hogy érdemes azt megvárni.

2019. júl. 3. 16:24
 7/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van és teli erőből a falhoz vágta sajnos de szerintem véget fogok vetni ennek
2019. júl. 3. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
22%
Ha mással smárolsz az orra előtt, akkor mégis mit vársz? Virágot vesz majd neked?
2019. júl. 3. 17:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

it ends with us - ajánlom a könyvet, összefoglalja az ilyent. Azt is, hogy kezeld.

Spoiler alert: HAGYD OTT A P*CSÁBA!

Exem nem bántott, de én soha többet nem tudtam közel engedni magamhoz, hisz mentálisan tönkretett.

2019. júl. 6. 01:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért akarnál megbocsátani egy olyan embernek aki szándékosan ártott neked? Jól mondják, aki nem tudja kezelni az indulatait az előbb-utóbb rajtad fogja leverni..lehet hogy nem most, de 1hónap, 1év, vagy talán a második gyerek után. Ezzel MOST kell szakítani, mert beteg.
2019. júl. 9. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!