Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti megbocsájtanátok neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátok neki?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni, mert fogalmam sincs, hogy mit csináljak. (Az elején leszögezem, hogy ha nem irok jól bizonyos szót az azért van mert szerbiában élek és nem tanuljuk nagy fontossággal a magyar helyesírást.)

Az a helyzet, hogy a párommal immár a 2. Éve vagyunk együtt. De ezalatt a két év alatt folyamatosan kavart más lányokkal. Erre értem azt, hogy együtt voltunk és eközben más lányoknak irogatott, ilyen szivecskéket meg ilyen puszi emoyikat. Minden egyes alkalommal megbocsájtottam neki. Most szeptemberben kaptam egy olyan megjegyzést, hogy xy lány milyen szép és csinos. Ekkor nagyon összevesztem vele de nem csak a féltékenység miatt hanem amiatt is, hogy engem soha nem dicsért meg. Mindig azt mondta, hogy nagyon vékony vagyok és semmi mellem és seggem. Hozzáteszem 65kg vagyok és 174cm. Rá egy hónapra én hülye megbocsájtottam neki. És most januárban történt egy nagyon nagy veszekedés, mivel hogy felmentem egy közösségi oldalára és olyanokat irogatott egy lánynak, hogy mutassa meg az intim dolgait és, hogy nagyon gyönyörű a feneke és ehez hasonló disznóságokat. Leszögezném, hogy nem akkor írt neki elősször! Több mint egy éve. De az az érdekes, hogy azt a lányt mindig lehordta mindenféle utolsó prostituáltnak. És ezalatt az idő alatt mi együtt voltunk :)

Azóta eltelt több mint 3 hónap, már nem vagyunk együtt.

És hozzá kell tennem, hogy mindvégig állítólag szeretett :) persze ő már arra is féltékeny volt, ha én köszöntem egy gyermekkori ismerősömnek. Ilyenkor lehord minden kurv*nak és képes lepofozni. És olyan is volt, hogy más lányokkal láttam.

Ezalatt a két év alatt a barátaink előtt folyamatosan megalázott, többször elcsattant egy pofon. Persze én sem hagytam magam.

És én nem vettem észre, hogy mekkora egy pszihopata állatt. Túlságosan szerettem.

És most újra akarja kezdeni. Azt mondja, hogy megváltozott. Nemtudom mit tegyek. Kicsit félek is tőle.

Ti mit tennétek?

2016. máj. 9. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Más lányokkal kavart, lekurv*zott, disznóságokat írogatott valaki másnak, megalázott, megütött, és ezek után még elgondolkodsz rajta, hogy megbocsáss-e neki? Nem változott meg, az ilyenek nem szoktak megváltozni. Azért akarja újrakezdeni veled, mert érzi, hogy nagyon szeretted, és abban bízik, hogy leszel megint a balekja, akit kihasználhat.

Küldd el a búbánatos fenébe.

2016. máj. 9. 16:31
 2/2 Flogeir válasza:

Szerintem jóval korábban kellett volna ott hagynod.

Nem tudom miért gondoltad, hogy valaha is megváltozik. Ha nem csajozott volna folyamatosan, akkor is bőven elegendő indok a szakításra, hogy megpofozott, vagy mások előtt megalázott. Így senki nem viselkedik, aki szeret valakit.

Ha vissza akar kapni, az csak azért van, mert túl sokáig elnézted neki a mocskos ügyeit és az elfogadhatatlan viselkedését. Nagyon jól tudja, hogy nem sok ilyen "jó bolond" van, hát ezért vagy fontos neki.

Eszedbe ne jusson újra kezdeni, az ilyen történetek vezetnek sokszor a tragédiákba, vagy borzalmas és boldogtalan házasságokba. Kíméld meg magad tőle!

2016. máj. 9. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!