Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baba mellett megcsalás? Megbocsájtanátok?
A férjemmel 13 éves koromban jöttünk össze (ő 15 volt), de előtte is nagyon jó volt a kapcsolatunk. A szüleink legjobb barátok, szóval mindig rendszeresek voltak a közös utazások, nyaralások, síelések, bulik, összejövetelek. Egymás mellett nőttünk fel, mindig is szoros volt a kapcsolatunk.
Van egy 4 és egy 2 és fél éves fiunk és egy 5 hónapos kislányunk. Fiatalok vagyunk, így nem állt meg az élet a gyerekek mellett sem, mindig megyünk valahová, magammal is törődök, sokan ki sem nézik belőlem, hogy egyáltalán anyuka vagyok. Erre tegnap elmondta a férjem, hogy most, amikor síelni volt a haverjaival, megcsalt. Csak csók volt egy buliban, semmi több állítólag...
Én először kiborultam, kértem, hogy amíg gondolkozok, költözzön el, kicsit kell most a távolság. De fogalmam sincs, hogyan tovább.
Magától mondta el, még csak nem is sejtettem.
Mi nem te vagyunk. Vannak, akik megbocsátanák, vannak akik nem. Ezzel te nem fogsz sokra menni.
Neked kell tudni, hogy te ezt meg tudod-e bocsátani, hogy tudnál-e ezek után bízni benne.
Kinek mi fér bele, aszerint dönt. Nem tudom persze, mennyi ideje vagytok együtt, csak hogy hány évesen jöttetek össze. És, hogy neked a csók egy buliban mit jelent. Így sajnos nehéz tanácsot adni. Van, aki teljesen nulltolerancia módon él, mások ennél nagyobb dolgokat is megbocsátanak.
Én a saját életemben azt tenném, hogy gondolkodnék rajta, és eldönteném, hogy ezentúl nyomozgatnék-e utána mindig vagy el tudnám egy idő után felejteni a dolgot. Nemcsak megbocsátani, de elfelejteni. Ha igen, vele maradnék.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!