Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Baba mellett megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baba mellett megcsalás? Megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés

A férjemmel 13 éves koromban jöttünk össze (ő 15 volt), de előtte is nagyon jó volt a kapcsolatunk. A szüleink legjobb barátok, szóval mindig rendszeresek voltak a közös utazások, nyaralások, síelések, bulik, összejövetelek. Egymás mellett nőttünk fel, mindig is szoros volt a kapcsolatunk.

Van egy 4 és egy 2 és fél éves fiunk és egy 5 hónapos kislányunk. Fiatalok vagyunk, így nem állt meg az élet a gyerekek mellett sem, mindig megyünk valahová, magammal is törődök, sokan ki sem nézik belőlem, hogy egyáltalán anyuka vagyok. Erre tegnap elmondta a férjem, hogy most, amikor síelni volt a haverjaival, megcsalt. Csak csók volt egy buliban, semmi több állítólag...

Én először kiborultam, kértem, hogy amíg gondolkozok, költözzön el, kicsit kell most a távolság. De fogalmam sincs, hogyan tovább.

Magától mondta el, még csak nem is sejtettem.

2016. febr. 6. 17:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%
Én nem bocsátanám meg, de kérdés, hogy te fiatalon 3 gyerekkel mennyire vagy kiszolgáltatott helyzetben.
2016. febr. 6. 17:59
 2/24 anonim ***** válasza:
81%

Mi nem te vagyunk. Vannak, akik megbocsátanák, vannak akik nem. Ezzel te nem fogsz sokra menni.

Neked kell tudni, hogy te ezt meg tudod-e bocsátani, hogy tudnál-e ezek után bízni benne.

2016. febr. 6. 18:05
 3/24 anonim ***** válasza:
68%
Egy csókot megbocsátanék.
2016. febr. 6. 18:11
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván nem örülnék, de egy csók a mai világban semmi. Én egy csókért nem hagynám el.
2016. febr. 6. 18:12
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
Egy csok, es be is vallotta, duzzognek, hagynam szenvedni , de megbocsatanek.
2016. febr. 6. 18:26
 6/24 anonim ***** válasza:
57%
En is megbocsajtanam, 2 dolog miatt egyuttesen,csak csok es o mondta el.
2016. febr. 6. 18:29
 7/24 anonim ***** válasza:
58%
Én is megbocsájtanék. De ahogy írták te érzed, és te tudod. Őszinte volt, nem lett volna muszáj elmondania, de mégis megtette.
2016. febr. 6. 18:34
 8/24 anonim ***** válasza:
63%
Egy csókot megbocsájtanék. Főleg hogy ha ilyen fiatalon jöttetek össze, akkor gondolom ő nem volt soha mással rajtad kívül (szexuálisan). És az hogy magától elmondta, azt jelenti hogy tényleg megbánta. Legalább nem néz hülyének, nem próbál titkolózni. Ezt értékelném. A hazugságot én sokkal nehezebben tudnám feldolgozni, mint a megcsalást.
2016. febr. 6. 18:47
 9/24 anonim ***** válasza:
76%

Kinek mi fér bele, aszerint dönt. Nem tudom persze, mennyi ideje vagytok együtt, csak hogy hány évesen jöttetek össze. És, hogy neked a csók egy buliban mit jelent. Így sajnos nehéz tanácsot adni. Van, aki teljesen nulltolerancia módon él, mások ennél nagyobb dolgokat is megbocsátanak.

Én a saját életemben azt tenném, hogy gondolkodnék rajta, és eldönteném, hogy ezentúl nyomozgatnék-e utána mindig vagy el tudnám egy idő után felejteni a dolgot. Nemcsak megbocsátani, de elfelejteni. Ha igen, vele maradnék.

28N

2016. febr. 6. 19:03
 10/24 anonim ***** válasza:
76%
Elsőre azt gondoltam, hogy nem bocsátanám meg. De így átgondolva, egy hosszú, jó kapcsolatot, ahol ő vallotta be őszintén, hogy elcsattant egy csók, de megbánta, és nem ment tovább, valószínűleg nem dobnék el.
2016. febr. 6. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!