Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ti megbocsájtanátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval 9 hónapja a neten terveztük a talit csak valami mindig közbe jött és nem tudtam elmenni.Lényeg a lényeg,hogy besértődött,hogy mindig csak ígérgetek játszok vele folyamatosan.Beláttam,hogy rosszul cselekedtem és most elakarok menni de annyira behisztizett,hogy nem akar velem talizni. Ti megbocsájtanátok a szerelmeteknek,ha látnátok rajta,hogy megbánta és igyekszik jóvá tenni?Tudom,hogy az én hibámból de szerintem megérdemelnék egy esélyt mivel én is sokat adtam neki.
2016. márc. 6. 14:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennél sokkal súlyosabb problémák is vannak ez szinte a legapróbb .Meg fog bocsáltani csak várd meg még kiheveri :)

A kérdésed kapcsán: természetesen igen

2016. márc. 6. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha párszor hülyét csinálnál belőlem, akkor nagyon kéne esedezzél, hogy megbocsássak.

Javaslatom: Szerintem keresd fel személyesen, hadd érje meglepetés.

2016. márc. 6. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. márc. 6. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ha beleképzelem magát a srác helyzetébe... 9 hónapja csak ígérgeted, meg szédítesz, és mindig lemondod. Ha nem lennék beléd fülig szerelmes még mindig, akkor nem feltétlen érdekelne, hogy most épp negyedjére is találkozni szeretnél velem. De ez nem egy nagy probléma, ha komoly dolgod volt, és nem csak hülyítetted a fiút, akkor előfordulhat, hogy pont akkor jött közbe valami nagyon fontos dolgod. Ez egyszer, kétszer megeshet bárkivel.
2016. márc. 6. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Eljön az az idő, mikor megunja az ember, ha hülyének nézik. Ha jól sejtem, itt már nem az "egy esély"ről lenne szó, hanem sok esélyt eljátszottál eddig.
2016. márc. 6. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
ha nem eleször fordul elö ne csodalkoz
2016. márc. 6. 15:05
 7/8 anonim ***** válasza:
hát jah, én is kiábrándulnék 9 hónap után a csajból, inkább keresnék egy normálisat, akivel jól érezhetem magam és nem vág át mindig
2016. márc. 6. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Meg.

Nem az történt, hogy ő odament a megbeszélt helyre, te pedig szó nélkül el sem mentél.

9 hónapja csak neten tervezgettek? Az szép...

2016. márc. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!