Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti megbocsájtanátok ha más...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsájtanátok ha más lányoknak irogatna a barátotok?

Figyelt kérdés
Elvileg nagyon szeret ,1éve vagyunk együtt de már 5hónap után az exének írt hogy jó lenne találkozni meg ennél durvábbakat is. Ezt ppersze csak most tudtam meg de nem tőle. Nem érzem magam fontosnak,nagyon féltékeny vagyok mindenkire még arra is akit nem is ismer és véletlenül rá néz.
2015. dec. 12. 20:15
 1/7 anonim válasza:

Èn megbocsájtottam neki.

Bár ne tettem volna , az egy dolog ,hogy megcsalt... De ahogy tette az undorîtó.

Nem szeret ... Szakîts mert ahogy vársz vele csak rosdzabb

2015. dec. 12. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts vele! Minden pasi egy fa**!!
2015. dec. 12. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük szépen. 21/F
2015. dec. 12. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran és mit irogat?
2015. dec. 12. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Hogy jó volt az ágyban és hogy nagyon látni akarja.Már nem ír neki de valamenyik

nap ráírt a csaj h találkoznak-e és pont megláttam..nagyon összevesztünk és letiltotta. áprilisban írt neki ilyet utoljára.De nagyon átverve érzem magam.

2015. dec. 12. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Dobd ki. Meg is tépheted a csajt!
2015. dec. 12. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
ti lányok ezt kicsit túlreagáljátok :D az hogy írogat semmit nem jelent alapból. bár ex-esetben jobb óvatosnak lenni nyilván. a helyedben megpróbálnám szorosabbra fűzni a kapcsolatot, ha nem megy akkor meg hagyd is a fenébe
2015. dec. 13. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!