Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ti mennyire tartjátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire tartjátok észben az egyhónapos ünneplést? Lányok megsértődtök, ha elfelejti a barátotok?

Figyelt kérdés
Barátommal most leszünk 1 hónaposak, és tudom hogy nem szervezett semmit, szerintem nem is tartja számon mert nem volt teljesen hivatalos amikor összejöttünk. Emlékeztethetem kedvesen holnap hogy tudja-e hogy mi történt 1 hónapja, vagy lényegtelen ilyeneken fennakadni?

2015. aug. 31. 20:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem sértődnék meg, szerintem minden vele együtt töltött perc ünnep. Így szerintem ne húzd fel magad rajta.
2015. aug. 31. 20:24
 2/9 anonim ***** válasza:

amikor nekem volt kapcsoltam én tudtam mikor van de nem szerveztem semmi különlegeset

csak mint egy rendes randi

szerintem az egyhónaposra csak emlékszik mert ha nem akkor szerintem veszi komolyan a kapcsolototokat

2015. aug. 31. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
1 hónap? Majd ha az 1-2 éves nem ugrik be, na akkor van baj.
2015. aug. 31. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
én nem tartom , bár az 1. hónapot még illik megjegyezni és tudni :)
2015. aug. 31. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, pontosan mit kéne csinálnia szerinted. Szervezzen bulit mondjuk minden hónapban? Mért kell, hogy ajándékot kapjál tőle? Ne legyél kis telhetetlen, inkább örülj, hogy ott van neked ő, már ha tényleg szereted. Minek számolni, miért nem élvezed, csak hogy összetartoztok?
2015. aug. 31. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátom, aki mindig tudta, de olyan is, aki nem csinált rá semmit. Persze, ha eszébe jut, nagyon jól esik és aranyos gesztus, de egyáltalán nem sértődtem meg akkor sem, ha elfelejti. Lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, ha neked ez fontos, akkor ahogy írtad, kedvesen emlékeztetheted.:)
2015. aug. 31. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem sértődök meg, mi nem tartunk ilyeneket, még évfordulót, meg valentin napot se. Nem ebben mutatkozik meg a szeretet:)
2015. aug. 31. 21:18
 8/9 anonim válasza:

Mi az 1., illetve 6. hónapfordulót ünnepeltük a kapcsolatunk elején. Azóta csak az évfordulókat, de akkor se szervezünk drága programokat, csak együtt töltjük a napot és próbálunk többet foglalkozni a másikkal. :)

A hónapfordulókkal meg csak csipkelődni szoktunk, hogy kinek jut hamarabb eszébe... :D

2015. szept. 1. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat, én ugy gondolom, hogy ha tul sokat unnepeltek, akkor elveszti a különleges voltat a dolog. Mi a baratommal évfordulót ünnepeltünk (es fogunk iden is, ha minden jol megy :D), mert ha valakivel 1 evig egyutt vagy, az azert mar valami. Egy honap alatt nem is ismered meg annyira a másikat, nem olyan eros a kötődés, bizalom, stb. Nekem az is furcsa, hogy ahogy irtak, van akinek eszébe jut minden hónapban a "honapfordulo", mert nekem nem :D lehet nem vagyok eleg romantikus, en a Valentin napot is egy kicsit hülyeségnek tartom, ha a baratom nem ragaszkodna hozza, nem tartanam szamon. Ha valakit szeretsz, azt minden nap kifejezed, nem csak az ev megszabott napjain
2015. szept. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!