Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lanyrol, akinek 21 eves korara osszesen csak 2 egyhonapos kapcsolata volt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 15:33
1/11 anonim válasza:
Én olyankor 0-nál tartottam :) Na és? Majd lesz!
23/L
2/11 anonim válasza:
Semmit.Nem számít hogy volt-e kapcsolata vagy sem.
3/11 anonim válasza:
Semmi rosszat. Mindenkinek más a története.
4/11 anonim válasza:
Semmit. Mindenki saját dolga hogy hány kapcsolata volt/van. De ennek valami oka van, vagy éppen nem akar kapcsolatot a lány senkivel?! (22F)
6/11 anonim válasza:
Egy hónapos kapcsolatok? Szerencsétlenül választ, vagy valamiért nem tud tartós kapcsolatokat létesíteni.
7/11 anonim válasza:
21 évesen 2 éves kapcsolatból próbáltam szabadulni, és szívesen cseréltem volna bárkivel, akinek akár soha nem volt kapcsolata. Nem hinném, hogy messzemenő következtetést lehet levonni abból, hogy még nem volt tartósabb kapcsolatod.
8/11 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy sokkal többre jutott, mint én.
9/11 anonim válasza:
Akkor te a 6 évvel fiatalabb önmagam vagy, lányban. Nekem is 21 éves koromig csak két 1-1 hónapos kapcsolatom volt. 22 évesen pedig összejöttem valakivel, akivel utána 3 évig együtt voltunk.
Egyébként nekem szimpatikus vagy pont ez miatt.
10/11 anonim válasza:
Ennyi információnál még nem pazarlok energiát véleményformálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!