Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Többi lent
Nem tudok azzal a helyzettel mit kezdeni, hogy folyton 'váltogatom' hogy ki tetszik. De komolyan, pár hetente. Ha van egy srác aki tetszik, de kiderül, hogy van barátnője, egy hónapon belül megtetszik más...
És tökre indokolatlanul! Pl, rámmosolygott, szemeztünk, pár szót váltottunk, stb.
Ebben szerintem az is benne van, hogy nem volt még fiú barátom. (se ilyen, se olyan értelembe) Ezen szeretnék változtatni.Ne tetszen pár apróságból rögtön egy srác. Vagy, hogy ne higgyem azt hogy bejövök neki. Olyan is van, hogy megtetszik az ÉRZÉS, hogy valakinek esetleg bejöhetek. Így én is nyitok felé, de aztán kiderül, hogy rohadtul nem is az esetem....
Szia! Én is pontosan így vagyok vele, és nagyon idegesítő. Nem tudom mi az oka, vagy hogy hogyan változtathatnék rajta. Szerintem akarattal itt nem érek semmit. Várok és ha jön az igazi szerelem akkor csak észreveszem. Már készen állok rá, szóval remélem siet hozzám :)
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!