Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem páromnak ezt szóvá? (többi lent)
Szóval sokszor alszok mostanában a fiúmnál,viszont én tisztaságmániás vagyok,és nincs náluk bidé,illetve szagelszívó sem a wc-ben,ez elég kiábrándító,és taszító számomra,mert én ehhez vagyok szokva...
Elmondjam,vagy ne?
17/L
A wc kefe alap dolog szerintem
Na de a szagelszivo nem epp egy hu de fontos dolog. Hasznos, de anelkul is lehet uriteni.
"Nem ehhez vagy szokva" hat ez vicces, tudod en luxusban nottem fel szo szerint, es mikor a paromhoz koltoztem az atlagos lakasba egyaltalan nem zavart sot.... nincs mosogatogep,6szoba 2 emberre,erkely,uri kaja,felujjitott szep furdo, es meg sorolhatnam, de tudod, nem erdekel. Magasrol letojom, hogy nem ehhez szoktam. Tisztasag,higenia van. Es ehhez nem kell szagelszivo a budiba. Van ket hasznos dolog, ablak es legfrissito.
Inkabb azon gondolkodj el, szulo nelkul te hogy teremted meg magadnak "azt amihez szoktal" es ne a baratod szuleinek a penztarcajahoz hivo hazukat kritizald.
Lehet menni keresni gazdag baratot ha neked a szagelszivo a legfontosabb egy kapcsolatban
A szagelszívó egy apróság, ha nem ülsz fél órán át a szarod felett, hanem amint végzel, lehúzod, akkor nem lesz túl büdös.
A bidé hiánya problémásabb, de simán helyettesítheted, ha beviszel magaddal egy fél literes kólás vagy ásványvizes műanyag palackban vizet és azt öntöd hátulról a fenekedre, közben meg tisztára mosod, dörzsölöd a végbélnyílásod környékét. Majd amint végeztél, szárazra törlöd magad és kezet mosol szappannal.
Ha a WC egyben van a fürdőszobával, akkor a kád szélére ülve le is zuhanyozhatod a feneked.
A bidé se más, mint egy zuhany lényegében, nincs semmi extra benne, a mosdókagylóban vagy a kád szélén ülve vagy akár egy vizespalackkal is ugyanazt a műveletet elvégezheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!