Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel és tegyem túl magam ezeken?
Èn nő vagyok,viszont akkor tepnèm szet azta kepet, ha nagyon szeretek valakit es nagyon duhos vagyok.
Csak annyit tudok mèg irni,hogy volt 10evvel ezelott egy szerelmem,akinek ajandekba adtam egy parnahuzatot szeretleket hìmeztem rá.
Utànam volt valakije,akit megjobban szeretett,de nemrèg beszèltunk es elmondta megvan meg a parnahuzat :)
Ès hidd el engem mar tuti nem szeret,de olyan szep volt egyutt...valiszinü,azert nem dobta ki.
Tènyleg csak egy szèp emlèk maradtam neki,ennyi.
Fiatal vagy mèg,talán,ezèrt nehez megertened,had maradjon meg neki,mint egy szèp emlèk...
Biztosan teged szeret.
(èn magambol indulok ki,ha párom feltekenykedne a regire,akaratlanul is vissza gondolnek a szep emlekekre,dejo volt vele stb)
Ne emlekeztesd a regi csajára!
Hadd tegye el mèlyen a SZEKRÈNYBE a parnat,de csak oda!
Ès beszèld meg vele mèg azt a nyelvbotlast,hogy jobban erezd magad,mert az tènyleg nem volt szèp.
Ha a másikat szeretnè,akkor visszamenne hozzá nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!