Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók: van valami módszer arra, hogy ne féljek tőle ennyire? Illetve csók közben hova tegyem a kezem?
Egy fiuval mar nagyon erik az elso csok, de nekem ez lenne a legelso (neki is). Randink is volt, ahol nagyon ugy vettem eszre, hogy meg akart csokolni, de beijedtem, igy nem lett belole semmi. Szerencsere nem vette a szivere, azota beszeltunk, es lesz meg randink.
Van valamilyen modja annak, hogy ne feljek ennyire az elso csoktol? Vagy ez ellen nem igazan lehet tenni semmit?
Es csok kozben hova tegyem a kezem? Nyilvan nem akarom csak ugy magam mellett logatni a kezeimet.
Koszi a segito valaszokat elore is!
ez tényleg csak úgy jön magától.és amúgy sem tudod előre eltervezni hogy merre fordítod a fejed hol tartod/hogy tartod a kezeidet.
Ha neki is tényleg az első csók lesz,akkor benne van a pakliba hogy kicsit bénázgattok és nem az lesz életed legeslegjobb csókja.
Annyit tudok tanácsolni hogy:csak hagyd hogy megtörténjen,és legközelebb ne ijedj meg.
illetve kezdhetnétek csak egy sima csókkal (úgy értem egy hosszabb szájra puszival) és ebből majd kialakul a dolog..
Kosz a valaszokat :)
Nem szamitottam eddig se arra, hogy tokeletes lesz, mert biztosan benak leszunk elso alkalommal, de erzem, hogy ezt ellensulyozza majd, hogy ki az, akivel megteszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!