Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan fogtatok meg egy lany kezet? Milyen modszeretek volt/van?
Az en esetem 17F es 21L.
Ha engedi hogy fogjam a kezet akkor mar a baratnom?
Koszi mindenkinek!
Megmutattam neki a kis göncölt amikor feküdtünk a trambulinon cccc:
Oda tettem a fejem az Övé mellé és megfogtam a kezét, megmutattam. ccc:
Végül nem lett semmi. :c
És valószínűleg ezt nem tudod használni, bocsi. :c
Igaz én lány vagyok, de elmondom velem hogyan történt ez :D
Sétálás közben beszélgettünk, aztán volt egy kis hatásszünet és ő ezt kihasználva a kezem felé nyúlt én pedig felé fordítottam az arcom és udvariasan (és ez egyáltalán nem nyálas) megkérdezte hogy:" ha szabad" :) persze hogy nem tiltakoztam, nagyon szép gesztus volt szerintem.
Az én barátom nagyon lazára vette a dolgot. Először randiztunk és mikor találkoztunk azzal kezdte: Legalább a kezedet had fogjam meg!
Ez nem vicc! Komolyan így történt. Azóta több mint egy éve együtt vagyunk.
Az utolsó de aranyos :D
Mi leültünk egy padra beszélgetni, és már akkor megfogta a kezem, aztán mikor elindultunk sem engedte el :)
Mi akkor még nem is jártunk, csak 4-en sétáltunk el a buszmegállóhoz és haveromék össze rakták a kezünket viccből, de mi nem vettük szét untána végig úgy sétáltunk, aztán odaértünk szállnék fel a buszra ő visszahúzott és megcsókolt.
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!