Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen módszeretek van a...

Milyen módszeretek van a sprórolásra?

Figyelt kérdés
Egy fél évig vezettem a kiadásaimat, de semmit nem segített, egyik hónapban lemondtam egy hülyeségről, és vettem helyette másik hülyeséget. A számláimat hónap elején kifizetem, de utána kifolyik a pénz a kezemből. Mit javasoltok?
2016. máj. 31. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de erre értelmesebb választ nem lehet adni mint amire majd te is rájössz !
2016. máj. 31. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
azt, hogy ne verd el a pénzedet hülyeségekre.
2016. máj. 31. 19:33
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem, hogy nekem kell eldöntenem mire mennyit akarok költeni, és odafigyelnem a kiadásaimra. A kérdést azért tettem fel, mert feltételezem, hogy van mèg rajtam kívül, aki ilyen cipőben jár/járt, és érdekelnek a tapasztalatok.
2016. máj. 31. 19:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Bírom, hogy mindenki micsoda nagy tapasztalatokat vár. Ehhez egy minimális józan ész kéne, hogy ne szórd el a pénzed baromságra, amiből nem muszáj, nem veszel drágábbat és hasonlók. Minimálisan kell cska az eszedet használni, ennyi a "titka".
2016. máj. 31. 19:46
 5/15 anonim ***** válasza:
A legelső voltam . Néha azt hiszem , hogy az itt feltett kérdésekből valami kutatás készül . Esetleg tesztelik az emberek tűrőképességét. Vagy azt akarják megtudni , hogy a hátrányos helyzetű emberekhez , hogyan viszonyul a többség ! Talán stand up comedyhez gyűjtenek anyagot és valóban amikor még folytatja is a kérdező és szentül hisz a kérdésében olyankor már én is elbizonytalanodom de nem kicsit . De ez nagyon sok kérdezőre igaz ! Talán ők nevetnek a legjobban ! :D
2016. máj. 31. 20:00
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem értem min vagytok felháborodva. Ha nem tudod beleélni magad, akkor nem neked szól a kérdés, ennyi. Nem voltam és nem is vagyok rákényszerülve a gyűjtögetésre, de szeretném megpróbálni. Olyan "nagy tapasztalatokat" vártam, hogy kispárnába dugtam, külön számlát nyitottam, átutaltam a páromnak vagy akármi...
2016. máj. 31. 20:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Amíg nem érted addig nem is fogsz tudni spórolni !De miért is akarsz !? Szerintem te nem vagy idősebb 21 nél és még van időd addig meg mire megjön a nagy cél addigra sikerülni fog ! Nincs okod olyat írni , hogy fel vagyunk háborodva ! Hogyan fogadnál el tanácsot ha a kritikát sem fogadod el ! NEM ?
2016. máj. 31. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem még az előzőhöz : nem vagy motivált . Talán .
2016. máj. 31. 20:25
 9/15 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok, 4 éve dolgozom. Eddig sikeresen elszórtam a pénzem, nem keresek rosszul, van hol laknom, nincs gyerekem stb. Most úgy döntöttem változtatok a hozzáállásomon, mert soha nem lehet tudni mire lesz szükségem a jövőben. Viszont egy megszokott életvitelről nem olyan egyszerű átállni, életemben először elkezdtem pl főzni magamnak, egyelőre eddig jutottam. Én elfogadom a kritikát, de az is csak annyi volt, hogy hülyeséget kérdeztem.
2016. máj. 31. 20:38
 10/15 anonim ***** válasza:
Elnézést de etettem ! A legutolsó szerintem a motivációról szólt ! Nem tudom szerencsére de hasonló lehet mint a cigiről leszokni . Ott is segítség nélkül általában nem szokott menni kizárólag ha az orvos azt nem mondja ,hogy még öt év idelent ha minden marad így . Na ezek után már nagyobb a siker a rehabra . : D Ezért mondom illetve írom , hogy valami löket kell jó értelemben ! Konkrét cél . Esetleg még arra gondoltam volna , hogy könnyen keresed a pénzt és nem tudod értékelni . Folyt.!
2016. máj. 31. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!