Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj az alattuk lévő évfolyamból. Hogyan tudnám megszólítani? Tanácsok? (többi lent)
Tényleg eléggé tetszik a csaj egy ideje, de nem merek kezdeményezni. Tudom, hogy nincs veszteni valóm, de nem megy...és ugye mindjárt nyári szünet, nincs sok időm.
Igazából a csaj osztályából vannak havarjaim, akik szerint lenne esélyem a csajnál, ha mindent jól csinálok. Jóban vagyok a csaj egyik barátnőjével is, de őtőle nem szeretnék kérni tanácsokat, mert egyből elmondaná az adott lánynak, hogy tetszik nekem.
Amúgy a lány elvileg ismer valamennyire, tudja a nevemet. Ha összetalálkozik a tekintetünk, egyből lesüti a szemét. Ez mit jelent?
Az egyik abba az osztályba járó nagy haverom terve az, hogy ő elhívja a csajt beszélgetni azzal az indokkal, hogy egy fontos dolgot akar neki mondani. Erre én mont akkor megyek oda úgy, mintha csak a barátomhoz mennék, de mivel ott a csaj, kezdeményeznék vele egy beszélgetést. Jó ötlet?
Nem vagyok jó beszélgető partner olyannal, akit alig ismerek. Mit tegyek?
Azt légyszi ne írjátok, hogy írjak rá Facebookon, mindenképpen személyes akarok lenni :)
3as!
Én is erre gondoltam, csak ugye félek :(
Kérdezd meg mi a hobbia vagy valami. Előbb utóbb kialakul majd egy normál beszélgetés,mert szerintem szinte biztos hogy Mindenre vissza fog kérdezni!
Egyébként ami a szemlesütést illeti:én is olyan vagyok hogy annál a fiúnál aki tetszik (néha)lesütöm a szemem mert zavarba jövök;)
Ha nem vagy számára közömbös, akármiről beszélhetsz neki, örülni fog már csupán annak is, hogy beszéltek. :D
A tervetek szerintem aranyos, jól sülhet el.
És igen, mindjárt vége a sulinak, szóval kapd össze magad! Hátha holnap összejön. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!