Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva. Most ezt hova tegyem?
2-3 éve az egyik osztálytársamnak bejöttem, de adódott egy könnyen szerezhető lehetőség, így összejött azzal a lánnyal. (Ennek én örültem, hisz nem akartam tőle semmit)
1,5 év után szakítottak, kb 1-1,5 hónapja. Mi azóta jóban vagyunk, mintha mi se történt volna. De most megint kicsit elbizonytalanodtam, mert múltkor úgy jött oda hozzám meg a barátnőmhöz (akinek van barátja) hogy sziasztok babák😂. Meg ma kerdezte, hogy mit csinálok, hova megyek, és mondtam neki, hogy egy versenyre kell készülnöm a suliban, de közben egy figyelmetlen ember odaontott, és elkezdett hozzám beszélni, erre mégegyszer megkérdezte, hogy mit csinálok.
Este találkozunk, ilyen közös péntek esti program lesz.
Alapvetően bírom a srácot, régebben ki nem állhattam, mikor összejött azzal a lánnyal, mert olyan kőbunkó volt akkor velem utána, de kicsit össze vagyok jelenleg zavarodva, hogy most akkor mivan.
Nem tudom.
Furán hangzik, tudom.
De lehet csak nem akarom magamnak beiismerni.
Egyik órán szoktunk szemezni, de ő van olyan helyen, ahova nekem kényelmes nézni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!