Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon össze vagyok zavarodva,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon össze vagyok zavarodva, már én se tudom hova tenni a gondolataimat. Valaki (k) tudna/tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy fiú aki nagyon nagyon megtetszett nekem. Aztán később jóba lettünk de valaki megtöltötte a fejét egy csomó marhasággal (máig nem tudom kideríteni). Aztán ugye megkezdődött a suli és eléggé furcsa dolgok történtek...

Kezdem is hogy például ott volta ahol én, ha valakivel beszélgettem mindig beleszólt, és direkt mindig nekem jött. <-ez volt a suli első félévében. Aztán a másodiktól már még egy adag furcsaság lépett be: nagyon sokat bámult engem, és nagyon olyaaan szomorú fejjel nézte ha más fiúval lógok. Egyszer tesi után odajött hozzám és egy csomó virágot nekem dobott. Meg olyan is volt hogy leakart fotózni. Ebből sok veszekedés lett és sokat háborúztúnk. Vége lett az iskolai évnek és elköltöztünk egy másik városba. (A szülei pont itt laknak a szomszédunkban és igen jól kijönnek) S amikor valamelyik nap találkoztunk is sokat bámult és nagyon szomorú volt. Dee van egy úgymond csak barátja aki lány és olyan is volt hogy kimentek sétálni ami engem nagyon zavart:/

~Nekem annyi lenne evel kapcsolatban a kérdésem hogy van-e esélyem nála és érdemes-e próbálkozni?

Én nagyon szeretem őt és be kell valljam 2 éve vagyok belé szerelmes...

2018. aug. 1. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy ilyen fiút inkább ignorálj

17/f

2018. aug. 1. 23:56
 2/6 anonim ***** válasza:

A fiú egy paraszt, ilyeneket mellőzd!

17/F

2018. aug. 1. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2018. aug. 2. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Így a leírtakat olvasva van nála esélyed bár nem értem miért csak szomorú fejjel bámul ahelyett,hogy randira hívna vagy valami.
2018. aug. 2. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Miből következtettél, hogy valaki megtöltötte a fejét baromságokkal? o.o Más miatt is változhatott. Bunkó pedig két okból lehetett, a fiatal srácok között vannak, akik gyerekesen mutatják ki a vonzalmat, vagy egyszerűen ilyen a jelleme. Ha az előbbi, rajtad múlik zavar-e, hogy nem valami érett. Ha alapból a jelleméhez tartozik a viselkedése, akkor gáz van.

A lánnyal kapcsolatban pedig különösebben szerintem nem kell aggódni, nekem is vannak olyan fiúbarátaim, akikkel sosem akartunk egymástól semmit, mert külsőleg és belsőleg is teljesen mást képzelünk magunk mellé, viszont hatékonyan tudunk egymásnak ötleteket adni, pont azért, mert másképp látjuk a dolgokat.

Először is próbáld meg újra rendesen felvenni a kapcsolatot a fiúval, mondjuk írj neki. Derítsd ki, melyik az igazi oldala. Ha továbbra is bunkó, akkor ne foglalkozz vele. Ha tetszel is neki, tanuljon meg viselkedni. Pedig valószínű, hogy így van, más okot nem találok, amiért szomorúan nézhetne. Viszont ha eddig nem mert kezdeményezni, valószínűleg neked kell. Csak ne siesd el semmiképp. Akárhogy is, ha bunkó veled, az nem egy pozitív tulajdonság.

2018. aug. 2. 00:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Sztem nem tömte tele senki a fejét, csak meglátta a helyesírásodat.
2018. aug. 2. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!