Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom mindig elfoglalt és hiányzik?
Szóval röviden annyit,hogy távkapcsolatban élünk,és ami azt illeti sajnos nem tudunk találkozni,mert nagyon messze vagyunk egymástól.Ennek ellenére szeretjük egymást.Viszont mindig elfoglalt,és nagyon hiányzik :(
Nem szeretném ezzel zargatni,ugyanis tudom,hogy mindig ír,ha van ideje,de az utolsó 2-3 napban csak pár mondatot tudtunk váltani...Így is mindennap magától keres engem,de sajnos az időeltolódás miatt nehezen tudunk beszélgetni,sokszor még Ő marad fenn 3-ig.
Eléggé friss a dolog,és hogy őszinte legyek nagyon félek,hogy hamarosan vége is szakad...Én nem szeretnék vele szakítani,de a hiánya ellen nem tudok semmit sem tenni.
Szia! En lassan 10 honapja elek tavkapcsolatban (2 hetet se josoltam)
Ha nincs kivel megbeszelned, irj nyugodtan
18l
Kedves utolsó válaszló !
Valószínűleg nem voltál hajlandó figyelmesen végig olvasni amit írtam,vagy szimplán lehet,hogy csak a szövegértésed rossz.
Ő igen is keres engem ! Minden reggel az üzeneteire ébredek,és úgyszintén esténként is beszélgetünk.Mint írtam sokszor Ő az aki fenn marad 3 vagy akár 4-ig is,hogy kicsit tudjunk chatelni.
És annak ellenére,hogy egy tinédzser vagyok,nem kell rólam olyat feltételezni,hogy bármilyen képeket is küldenék egy idegennek,kezdjük ott,hogy nem kell senkit sem a kora alapján megitélni.Ha bármi olyat kért volna akkor már nem is beszélnék vele.Nem az a fajta típus vagyok,de mindegy.
#7 "de úgy gondolom, ha valóban szeretik egymást"
Igen, pont itt van a lényeg. Más az, ha valakit megismersz, beleszeretsz, viszont ritkán tudtok találkozni a távolság miatt. Így van esély a komoly kapcsolatra. És más az, ha valakit még soha életedben nem láttál, csak képen, vagy videochaten, de virtuálisan belezúgsz. Az nem szerelem és esélytelen bármi komoly belőle. Nem őt szereti, hanem azt a virtuális "kapcsolatot", hogy valaki gondol rá, valakinek fontos, valaki írogat neki.
Egyébként én sem vagyok tini, szóval részedről ciki, ha ezekkel a dolgokkal nem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!