Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elfoglalt, kifogás, vagy valós?
Figyelt kérdés
Lassan egy hete beszélgetek a lánnyal közösségi oldalon, így már el hívtam kávézni, mivel sosem láttam még élőben. Viszont azt mondta nagyon zűrösek jelenleg a hetei, úgyhogy mostanában nem tudunk találkozni. Nem igazán tudom, hogy most tesztel, tényleg elfoglalt, vagy csak szimplán nem akar találkozni. Szerintetek hogyan lehetne megkérdezni, hogy azért később találkozhatunk e2019. ápr. 6. 23:00
1/2 anonim válasza:
Pl a "Mikor érnél rá találkozni?" kérdéssel kideríthető.
2/2 anonim válasza:
Ha nem javasol helyette másik időpontot, akkor esélyes hogy hárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!