Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a barátomnak a 18. szülinapjára?
Én már 18 vagyok, decemberben töltöttem, ő most áprilisban lesz annyi. 4 éve vagyunk együtt. Amit tudni kell róla: pesti srác, goth/grunge a stílusa, színészkedik és zenél, gyakran vannak fellépései (gitározik/énekel). Egy szórakozóhelyet is vezet. Nagyon sokat utazik egész nap (metro, villamos, troli, HÉV, busz). Ezek alapján/ezekhez kapcsolódóan milyen ajándékot tudnék neki adni? Eddig vettem neki gitár pengetőket, mert azt mindig elhagyja/bedobja a közönségbe, egy headsetet a sok utazáshoz, meg egy doboz cigit, mert 4 éve láncdohányos és kb ennyi volt az ötletem. HELP:D
u.i.: mindenképpen valami hasznos ajándékot szeretnék neki adni, aminek később is lesz értelme, nem ilyeneket hogy csoki, tusfürdő, parfüm, romcsi közös karkötő stb stb...
Hát esetleg valami hangszer? Nem tudom, hogy minek örülne, viszont te 4 év után sem tudod, hogy mit kellene neki venned?
18/F
Egy gitár brutál drága az én mércémen 😅 Diákként nem sok megtakarított zsebpénzem van, 10.000 forint a max.
Persze, tudom, hogy mire vágyik mindig per pillanat, de általában azt előbb utóbb meg is kapja, és már a lehető összes ötletemet ellőttem az évek során..:/
És ha megkérdezem, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy neki nem kell semmi, meg hogy felejtsem már el a fenébe, ne merjek rá pénzt költeni stb...
szerintem valami neves ajándék.
Pl.bögre,vagy toll.
Én a páromnak egy neves tollat adtam örült neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!