Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit adjak a barátomnak a 18....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak a barátomnak a 18. szülinapjára?

Figyelt kérdés

Én már 18 vagyok, decemberben töltöttem, ő most áprilisban lesz annyi. 4 éve vagyunk együtt. Amit tudni kell róla: pesti srác, goth/grunge a stílusa, színészkedik és zenél, gyakran vannak fellépései (gitározik/énekel). Egy szórakozóhelyet is vezet. Nagyon sokat utazik egész nap (metro, villamos, troli, HÉV, busz). Ezek alapján/ezekhez kapcsolódóan milyen ajándékot tudnék neki adni? Eddig vettem neki gitár pengetőket, mert azt mindig elhagyja/bedobja a közönségbe, egy headsetet a sok utazáshoz, meg egy doboz cigit, mert 4 éve láncdohányos és kb ennyi volt az ötletem. HELP:D

u.i.: mindenképpen valami hasznos ajándékot szeretnék neki adni, aminek később is lesz értelme, nem ilyeneket hogy csoki, tusfürdő, parfüm, romcsi közös karkötő stb stb...

2019. márc. 25. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát esetleg valami hangszer? Nem tudom, hogy minek örülne, viszont te 4 év után sem tudod, hogy mit kellene neki venned?

18/F

2019. márc. 25. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:

Egy gitár brutál drága az én mércémen 😅 Diákként nem sok megtakarított zsebpénzem van, 10.000 forint a max.

Persze, tudom, hogy mire vágyik mindig per pillanat, de általában azt előbb utóbb meg is kapja, és már a lehető összes ötletemet ellőttem az évek során..:/

És ha megkérdezem, hogy mit szeretne, mindig azt válaszolja, hogy neki nem kell semmi, meg hogy felejtsem már el a fenébe, ne merjek rá pénzt költeni stb...

2019. márc. 25. 21:29
 3/4 Fruzs33 ***** válasza:

szerintem valami neves ajándék.

Pl.bögre,vagy toll.

Én a páromnak egy neves tollat adtam örült neki.

2019. márc. 26. 12:34
 4/4 anonim válasza:
100%
Esetleg valami alkohol? Egyik ismerősöm a barátja 18. szülinapjára egy üvegbe gravíroztatta bele a barátja nevét és hogy 18.
2019. márc. 27. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!