Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes mégegyszer írni a lánynak?
itt gyakorin beszéltem vele, nagyon szimpatikus volt, de miután meglátott, hirtelen "nagyon elfoglalt" lett, azóta nem is írt
én ebből azt szűrtem le hogy nem jövök be neki, vajon tényleg így van? avagy tényleg csak elfoglalt, és próbáljak neki írni, hátha reagál?
Az utolsó üzenetet te küldted neki, vagy ő neked?
Ha te írtál neki, és a téma, amin dumáltatok, nyitott, tehát reakciót vársz rá, (egyértelmű reagálási igényt adtál le, egy kérdés formájában), akkor ne írj, nála a labda, várnod kell. (ha van mire várni egyáltalán)
Ha nem kérdeztél semmit, csak egy véleményt mondtál valamiről, akkor a csajok ritkán szoktak bátrak lenni, és valami hülyeséget válaszolni, csakhogy a beszélgetés folytatódjon (lehet már most nem voltál neki szimpi). Ezt úgy tudod kideríteni, hogy egy egyértelmű, rövid, tisztelettudó levélben rákérdezel a témából valamire. (Amiről eddig beszélgettetek)
Ha nem reagál, akkor tudjuk mit jelent. Ha reagál, a te dolgod ismét kezelni a válaszát! (olvass a sorok között)
Hát sajnos ez tényleg lerázásnak tűnik, szerintem hagyd. Minden kapcsolathoz két ember kell, ha neki nem jössz be, és nem akar tovább ismerkedni, akkor felesleges erőltetni, valószínűleg úgysem lenne jó vége.
Ne csüggedj, korán kiderült, hogy nem ő volt számodra a megfelelő lány. Majd mással jobban sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!