Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-20 éves Lányok, összejönnétek egy zenész fiúval = elfoglalt?
Mert egy nem zenesz fiu nem lehet elfoglalt...
Te azert zenelsz hogy felvagj vele azert emlitdtted eg meg igy kulon, ha nem igy lenne akkor csak szimplan lanyok jarnatok egy elfoglalt sraccal lenne a kerdes, de te tobbnek hiszed magad emiatt, lehet hogy zenelsz de zenesz sosem leszel.
Miért vágna fel vele????
Te jóságos ég, tudtommal ez egy igen szép és becsületes dolog, több barátom is zenei pályán mozog.
Ez pedig időbe kerül, én csak ha filmzenét hallgatok, vagy írok és a forgatókönyvhöz gyűjtök temp track-eket az is rengeteg időbe telik, nemhogy egy hangszeren megtanulni!
Főképp ha nagyobb ambíciói vannak, például zeneszerzés ahova 10-15 hangszer nagybani ismerete szükséges, hangmérnöki szintről nem is beszélve.
Sok normális lány van aki elfogadja, egy kapcsolat nem a napi találkozásokról szól!
Meg 5-10 év aztán úgyis kifizetődik!
Nekem barátaimat hívják körbe a világba, barátnőik nem is panaszkodnak mikor Karibi utakra tudnak elmenni a párjukkal, miközben még csak 24-5 évesek!
A munka kifizetődik, ennyi.
Kérdező, 3-as kommentelő vagyok, ezt nekem szántad????
Nem is oktattalak ki, épp melléd álltam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!