Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15-20 éves Lányok, összejönnét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 éves Lányok, összejönnétek egy zenész fiúval = elfoglalt?

Figyelt kérdés
Nem tudtok naponta találkozni vele, mert elfoglalt.
2017. jún. 23. 10:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenet, mintha bármi fellengző modort tartalmazna ez a kérdés, csak mert a kérdező zenész pályán mozog.

Igenis ki jár a dicséret, hogy sokakkal ellentétben vannak akik nem adják fel és tesznek hozzá a világhoz, szorgalommal állnak hozzá a dolgokhoz, nem restül és felületesen.

Képesek elmélyülni valamiben.

2017. jún. 23. 11:14
 12/29 A kérdező kommentje:
A lényeg igazából az, hogy mindenkinek be kell szólni :D
2017. jún. 23. 11:14
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez az, be KELL SZÓLNI

De tudod kik szólnak be?

Azok akiknek fogalmuk sincs sokszor a munkáról.

Biztos nem fogsz tetszeni olyan csajoknak akiknek a legnagyobb problémájuk az, hogy szüleik pénzét hol és mire költsék el, mert akkora kis libák.

De sok rendes lány van, én barátnőm 20 éves, 12 évig kitűnő tanuló volt. Azzal, hogy kijelentem büszke vagyok rá nem vágok fel semmivel, megérdemli.

Mert annyit tanulni és beleadni az életbe amennyit ő adott kevés lány képes.

Örülök, hogy nem egy tucattyúk, én mindig támogatom a szellemi fejlődésre hajlandóakat, legyenek bármilyen kis szinten is.

Szóval csak folytasd kitartással, lesz lány ne aggódj :)

2017. jún. 23. 11:18
 14/29 A kérdező kommentje:
;) Reméljük nem halnak ki út közben :D
2017. jún. 23. 11:25
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

Dehogy halnak XD

Mindig akad ilyen lány, több is mint hinnéd!!!

2017. jún. 23. 11:34
 16/29 anonim ***** válasza:
77%
Persze. Én igy is a barátommal szombatonként találkozok mivel dolgozik. Szóval nem kizáró ok az elfoglaltság.
2017. jún. 23. 11:44
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

3 ember irz valaszt abbol 1 en vagyok... Ez a gaz.. Attol mert mrg zenel nem er többet, olvass vissza mindent es megerted miert mondtam ezt :) en gitarozom es megse ugy megyek oda egy lanyhoz hogy hello prnteken tali yah nem akkor zenelek tudod elfoglalt ember vagyok.... Amire az ember szán idot arra van ideje ez csak kifogas lehet max...

De mindegy elj abban a tudatban hogy fontos ember vagy de az elfoglalt emberek altalaban a kormany emberei mivel oket tenylegesen barmikor hivhatjak es mivan a cigany vandor zeneszekkel? Ok aztan k*va elfoglaltak szoval legyel csak nagyra magaddal amig valaki megnem folyt egy hurral..

2017. jún. 23. 12:01
 18/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

A zenészeknek kevés szabadidejük van, nem beszélve arról,hogy a zenészeken mindig csüngenek a lányok.

2017. jún. 23. 12:08
 19/29 anonim ***** válasza:
82%

Imádomanőket XD

Te kész vagy ember :D

Melyik politikai lapról szakajtottak ide?

Kormány emberei ilyet ír, hát ezen besírtam.

Menj azt nyald a hatalom seggét XD

2017. jún. 23. 12:28
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
Nekem van egy halom gitárom, még használni is tudom őket, mégse nevezném magam zenésznek:D
2017. jún. 23. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!