Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők ti mit gondoltok a zenész fiúkról?
Jelen esetben kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok egy olyan fiúról mint én.
A zene a mindenem. Gitározok már több mint 8 éve (inkább metál,rock jön be) de szeretem a pop számokat is csak nem rajongok értük. Akusztikuson,elektromoson is gitározom,szoktam felvenni számokat is amik a fejemből pattannak ki. Külsőm férfias,vannak tetkóim is.A külsőm kicsit másabb mint a belsőm mert eléggé érzékeny vagyok de nem az a fajta hogy sírok mindenen hanem eltudok érzékenyülni HA olyan kedvem van pl ha olyan zenét hallok..stb de ez általában nagyon ritkán van. Erős belsőm van és érettebb vagyok a koromhoz képest nagyon. Semmilyen perverzitás nem tud megrémíteni mármint furcsa dolgok,meg semmilyen témával nem lehet engem zavarba hozni. :D (túl sok mindent láttam,hallottam ahhoz.) Szeretem az érett beszélgetéseket és ha mellette tud valaki nagyon hülye is lenni. 20/F
Általánosságban én imádom a zenész pasikat (főleg a hosszú hajúakat), de mellette fontos számomra, hogy érett is legyen, és 20 éves létére ne egy 14 éves helyesírásával és beszédstílusával fejezze ki magát. Ne haragudj, de ez az első, ami feltűnt veled kapcsolatban, hogy elég gyerekes vagy. Ez amúgy nem feltétlen rossz. Szerintem az legnagyobb negatívum, ha valaki tuskó, és arrogáns. Úgy tűnik, te egyik sem vagy.
Egyébként imádom a rockot, de jobban tetszik, ha egy rocker nem annyira beszűkült látókörű, hogy naphosszat csak Metallicát hallgat, és nem létezik számára más műfaj, vagy legalábbis nem értékeli. Nem jön be az sem, ha nincs saját stílusa, hanem mindig az egyenruhát horndja, a bandáspóló, fekete farmer, bakancs/fekete converse kombinációt. Egyébként bocsika, hogy pont azt írtam le, hogy mik nem jönnek be egy zenész pasin, de számomra ezek a legjelentősebb dolgok közé tartoznak, amikről amúgy pont nem nagyon írtál.
Egyébként biztos nagyon jófej, és kedves vagy, szóval ne aggódj, tuti sokaknak bejössz, főleg, ha még a kinézeted is jó...:)
Talán a helyesíras miatt...
Élő beszédben biztos más a helyzet.
Sokszor tapasztaltam, hogy pl. beszéltem valakivel írásban, és kiderült, mikor találkoztunk, hogy sokkal értelmesebb, mint amilyennek tűnt az írása alapján :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!