Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 15-20 éves Lányok, összejönnét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15-20 éves Lányok, összejönnétek egy zenész fiúval = elfoglalt?

Figyelt kérdés
Nem tudtok naponta találkozni vele, mert elfoglalt.
2017. jún. 23. 10:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
Ezt mondom 20-as aki zenél, az nem szokta így külön mondani, mintha érne bármit is, mert nem azért zenél hogy érjen valamit mások szemében, de mivel ő egyből ezt hozta fel elfoglaltsága jeléül egyértelmű, hogy csak dicsekedni akart itt, mindjárt írom a válasz drága barátom privátban, csak tudod elfoglalt vagyok... Van gitárom nekem is mint mondtam és igen tudok játszani rajta, szóval tudod ez ilyen nem érek rá egyből írni...
2017. jún. 23. 15:04
 22/29 anonim ***** válasza:

Az, hogy te zenész vagy, miből áll pontosan?

Amúgy nem kizáró ok, ha nem tudnék napi szinten találkozni. Viszont a havonta meg pl kevés.

16/L

2017. jún. 23. 17:18
 23/29 A kérdező kommentje:
"ImádomANőket nevű felhasználó" <<< srácok szerintem hagyjátok rá :) A megmondó emberek tipikus esete, amikor olyanokat állít, amit senki se alapozott meg :D Hagy kormányozzon, ha akar... :D Egyébként ha rákerestek Google által, akkor láthatjátok azt, hogy mások kérdéseire miket írt :D Önmagáért beszélnek a hozzászólásai...
2017. jún. 23. 17:51
 24/29 anonim ***** válasza:

Naa... az én kérdésemre nem reagálsz?

Miből áll az, hogy te zenész vagy?

2017. jún. 23. 17:56
 25/29 A kérdező kommentje:

hippigirl13 nevű felhasználó <<< Ha leírom, hogy miből áll az, hogy zenész vagyok, akkor megint csak hatalmas "nagyképűségemről" teszek tanúbizonyságot??? :D Mert akkor hagyjuk inkább.

Mivel a zenész élet nem úgy jár elfoglaltsággal, mint azt ahogy "ImádomANőket nevű" felhasználó gondolja, hogy gitározgat otthon... ezért írtam bele a kérdésbe úgy, ahogy beleírtam.

2017. jún. 23. 17:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Egy kérdésből ezt csinálni már-már zsenialitás. De azt tényleg leírhatnád hogy miből áll, én is kiváncsi lennék. Max nem ide hanem privátba.
2017. jún. 23. 18:19
 27/29 anonim ***** válasza:

gyerekek, az a hsz-elő vagyok aki bevédett egyébként kérdező.

Nekem ez az imádomanőket arc ilyeneket írt feltörte itt mindenki accját már meg ilyenek, olvassa a privátokat :D

2017. jún. 23. 18:27
 28/29 A kérdező kommentje:
:D Hát az enyémet olvashatja nyugodtan.
2017. jún. 23. 20:38
 29/29 anonim ***** válasza:

Igen összejönnék vele ha tetszik

15/L

2017. jún. 24. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!