Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Van egy srác.. 1 éve (lassan 2) osztálytársam, de eddig még csak pár szót ejtettünk. Mostanában egyre gyakrabban veszem észre, hogy néz. Vannak olyan órák, ahol együtt vagyunk, de csoportbontás miatt kicsit nehéz ügy. Szóval amikor együtt vagyunk pl: infón, akkor néha látom, hogy telibe átnéz a monitor felett. (egymással szemben ülünk). Van olyan is, hogy szünetekben ha a egy teremben vagyunk, akkor kifelé fordul, vagyis kb. felém. Mostanában viszont megfigyeltem, hogy szünetekben ha egy emeleten vagyunk a folyosón, akkor a haverjaival eléggé közel szokott jönni. A félreértés elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy nekem nem különösebben jön be a srác. Viszont kicsit furán érzem magam, mikor ezek a dolgok történnek. Mit tegyek? Mi lehet a szándéka? Bejöhetek neki?2019. ápr. 24. 20:01
1/9 anonim válasza:
Vagy össze akar veled jönni, vagy meg akar ölni. Döntsd el, de szerintem az első variáció a megfelelő.
2/9 anonim válasza:
Szerintem vonzódik hozzád, de ezt inkább mondja el neked ő.
F.
3/9 A kérdező kommentje:
És ezt hogyan tudhatnám meg töle? Nyilván arra gondolok, hogy nem kérdezem meg hogy: "Szia! Tetszem neked?" Valami opció van esetleg ami jó lenne?
2019. ápr. 25. 16:12
4/9 anonim válasza:
Akkor érdekled őt, ha veled szemben kedves, udvarias, keresi a társaságod, megérint, megsimítja a hajad, figyel rád, mosolyog stb.
Ha nem érdekled őt, akkor kedvetlenül kommunikál veled, kurta válaszokat ad, kigúnyol, megszégyenít, beléd fojtja a szót, kerüli a társaságodat stb.
5/9 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy nem beszélgetünk. 1-2szer beszéltünk csak, akkor is a suliban történö dolgokról. Viszont azt látom, hogy közelebb jön, vagy éppen néz. Ma például egyik barátnōmmel beszélgettünk és elöttünk állt. Már nem tudom mit kérdezett barátnöm, de a srác válaszolt rá, tehát figyelte amiröl beszélünk.
2019. ápr. 25. 22:22
6/9 anonim válasza:
Úgy vélem, hogy a fiú keresi az alkalmat, hogy közelebb kerüljön hozzád. Viszont azt írtad, hogy neked nem jön. Akkor kurta válaszokkal jelezd feléje, hogy nem az eseted. Ne tápláljon hiú reményeket irántad.
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat! Remélem a srác megtalálja az alkalmat és elmodja, még mielött összejönnék mással. :)
2019. ápr. 26. 16:20
8/9 anonim válasza:
Tehát mégis bejön neked a fiú?
Idézem egy mondatodat a kérdésből: "A félreértés elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy nekem nem különösebben jön be a srác."
Háááát, most akkor mi is van?
Jóindulatú megjegyzésem: Fiatalság - bolondság. Megértelek, nem kell válaszolnod. Minden jót!
F.
9/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az elözö kommentemet úgy értettem, hogy más tetszik nekem és nem szeretném megbántani ezt a srácot, hogy összejövök mással. Remélem minél elöbb kiderül, hogy mi is a helyzet. Köszönöm szépen a kommenteket!:)
2019. ápr. 26. 20:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!