Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már magamon se tudok kiigazodni?
Nagyon röviden és tömören: adott egy srác, osztálytársam, 8-10ben én voltam a kiszemeltje, majd végül hirtelen összejött egy lánnyal, akit nem szeretett, csak rábeszélték a barátai (nem értem én se). Már egy ideje szakítottak, és most megint nekem célozgat.
Barátok vagyunk, én bírom őt, de nem tudom hogy akarok-e többet tőle. Én abszolút úgy ítélem, hogy nem tett neki jót az a kapcsolat, soha nem volt boldog benne egyikük se. Amúgy szerintem egy érzékeny fiú, jó kinézetű, okos, de valahogy azt érzem hogy szerencsétlen egy kicsit, nem igazan tudja ő sem hogy mit akar. De gondoltam arra is, hogy most óvatosabb mert ugye 2 évig én offoltam:D
Bármi ötlet, hogy én ebben a szituban mit csináljak?:D
Próbálj meg nyitni feléje.
Két eset van:
1. veszi a lapot és jártok (egy darabig?). Így sem vesztesz sokat.
2. nem veszi a lapot , Te pedig vígan keresel másik fiút.
F.
#5 köszi a válaszodat, de nem igazán szoktam ilyennel fogalalkozni, most érettségi előtt meg főleg nem
Egyik barátom azt mondta, hogy szerinte lehet hogy csak vár, hogy túl legyünk az érettségin
Ötleteket kértél, én adtam.
Első az érettségi. Sok sikert!
Utána majd eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!