Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már nem tudok kiigazodni magamon, se senki máson. Szerintetek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy srác nagyon érdeklődött rólam barátnőmnél, és azt állította, hogy tuti bejön ő nekem. Nagyon beleásta magát a témába és nem tudom, hogy mit gondoljak. (Tényleg tetszik és ő az első akit valamiért máshogy... talán szeretek?) De barátnőm nem mondott semmit, csak rákérdezett, hogy miből is gondolja ezt stb... lényeg a lényeg, hogy utána mondta h én annyira nem vagyok az Ő esete... értitek ezt? Főleg úgy, hogy év eleje óta állandóan bámul és ha ő nem néz akkor én nekem lehet, hogy fel se tűnik... Azóta nem nézem őt annyira sokszor mint eddig mert kb visszautasított, de barátnőm mondta, hogy bámul. Én csak azt vettem észre, hogy mindig a haverja figyel és mindig mindenhol ott van. Lehet, hogy bejövök mégis neki és hazudott? (én se mondanám el a kiszemeltem haverjának, hogy mit érzek)2017. márc. 31. 20:39
1/1 anonim válasza:
Ez a srác azt sem tudja, hogy mit akar. Ha bejön neked, akkor hódolj be neki. Nincs jobb ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!