Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha senki nem fog összejönni velem emiatt? 17/L
Hát valószínűleg sokszor így lesz még, ezt elkell fogadnod, de a későbbiekben már nem így lesz, de azért 17 évesen 6 fiúval, szerintem sok, persze ha jó fej vagy meg minden és nem vagy olyan, aki akkor is lefekszik mindenkivel, amikor van párja akkor biztos lesz valakid, csak ne mond el neki, hogy ennyi sráccal voltál :D
17F
Ez mindaddig lesz így amíg nem találsz egy mentálisan érett fiút magadnak.
Amíg a veled egykorú diszkómajmokkal jössz össze, addig nagy a valószínűsége hogy ez sem fog változni...
örülök hogy jobbá tettem a napodat :)
De ez az igazság, szegény lány nem tett olyat amit más ne tett volna, ebben nincs semmi elítélendő, szegény kereste a boldogságot, viszont a fiatal éretlen barmok ezt nem így látják...
Én minden gondolkodás nélkül járnék veled, én tudok olvasni (a sorok között is), tudom hogy nem vagy olyan lány akit el kellene ezért dobni, sőt...
Több szeretetet érdemelsz mint a lányok többsége...
Jaj 3-as, bezony, minden férfi ebben a korban (Sőt, mindig) egy disznómajom! Kösz. Mert látom tök oké, hogy egy csaj 6 sráccal volt együtt, ha jól számolom egy év alatt, de ha egy úr lenne a kérdező, akkor mekkora egy disznó :/ Jó tudni.
Általában ilyen hozzáállás miatt kapnak a női pedofilok 30 perc közmunkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!