Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha senki nem fog összejönni velem emiatt? 17/L
Figyelt kérdés
14 éves koromban öszejöttem egy fiúval, 7 hónap után vette el a szüzességem. 1 éve szakítottunk, nagyon nehéz időszak volt. Aztán elkezdtem beszélni más fiúkkal, mindenkiben őt kerestem. Ezalatt az 1 év alatt lefeküdtem 5 fiúval, ami elég sok és bánom is de már nemtudok vele mit csinálni. Akárkivel elkezdek beszélni 3-4 nap után jön a mondat "na mit hallottm rólad.." és onnantól kezdve az adott személy is csak le akar feküdni velem.. Már 3-4x megtörtént hogy emiatt nemjöttek össze velem. Ez mindig így lesz?2016. nov. 23. 14:55
11/14 anonim válasza:
Megismernélek szivesen,és nem a szex miatt:) 17F
12/14 anonim válasza:
Szerintem érthető, hogy miért feküdtél le annyi sráccal, hiszen sebezhető voltál. Ilyen körülmények között szerintem semmi gáz nincs benne...
Valóban azt lehetne csinálni, amit már előttem is írtak, hogy más közösségben keress magadnak ismerősöket :) De aki elítél anélkül hogy ismerne teljesen, azzal amúgy sem érdemes foglalkozni
13/14 anonim válasza:
Ha így folytatod huszonakárhány évesen már olyan tág leszel, hogy már lefeküdni se akarnak majd veled
14/14 anonim válasza:
Nem lesz mindig így. És ha esetleg nem tudod annyira feldolgozni, akkor keress egy pszichológust. Bár valószínűleg nem lennél tőle okosabb. Vagy keress egy olyan barátnőt, aki nem ítél el, meghallgat és ő biztosan tud segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!