Mit gondoltok erről? Nem tudok én sem magamon kiigazodni.
A helyzet az, hogy a környezetemben elég sok ismerősnek született babája vagy éppen várandós. Hasonló korúak, mint én vagy fiatalabbak. Mindig is úgy voltunk a párommal a gyerekvállalással, hogy majd ráér kb. 5 év múlva, de most valahogy megváltozott a véleményem erről az utóbbi időben. Egyébként nyáron lesz az esküvőnk. Bennem van az, hogy nem szeretnék 30 évesen szülni az elsőt, mert azt már olyan későinek érzem.
De az a durva, hogy azóta változott meg a véleményem mióta kb. mindenkinek babája van/lesz.
Ez miért alakult ki így nála?
Pl. az eljegyzésnél nem voltam így vele, még ha akkor is pár ismerősömet eljegyezték azt egyáltalán nem siettettem, mert először a párom vetett fel a leánykérést, csak ezzel a baba dologgal vagyok most máshogy.
25/L
természetes, h a környezeted hatására fokozódott a vágy, de ez nem valós sóvárgás. szerintem tartsd magad az eredeti elképzelésedhez, különben egy év múlva talán (!) tőled is azt olvashatjuk itt, h "Vágytam a babára, terveztük, de most azt érzem, elkapkodtuk. talán túl korai volt. Más is érez így?"
ha érted, mit akarok mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!