Anyukák ti mit gondoltok arról hogy egy csecsemővel sem lehet bemenni italboltba?
Szerettem volna venni egy kólát. Ott volt velem a 6,5 hónapos lányom aki ALUDT!!!! Az eladó hölgy kiküldött hogy nem lehet bemenni. Dohányáru is volt bent.
Nekem nem az eladóval volt a bajom, mert ez a kötelessége hanem ezzel az egésszel. Egy ekkora gyerek mit lát??? SEMMIT!!!!
Kijött az eladó és addig vigyázott a kocsira. Engem háborít ez fel ennyire???
engem tudod mi bosszant ebben az egészben?hogy a dohányt úgy elzárták,hogy nemigaz,mondván,hogy ne lássák a kiskorúak,de a szenny,félmeztelen vagy alul öltözött nőkkel teli újságok ott lehetnek a polcokon...
de amúgy megértelek,nevetséges ez az egész!!!
Tudod, hoztak egy szabályt, hogy 18 éven aluli nem lehet bent. Ha bemegy, megbüntetik a boltot.
A te gyereked 18 éven aluli? Igen. Bent volt az üzletben? Igen.
Vagy hogyan képzeled? 2 éves kor alatt, és 18 felett? Nade egy hároméves se fogja fel a témát. Akkor még ők is? De a 4 éves is óvódás még, nem foglalkozik vele... Ha meg ő bemehet, akkor egy öt éves miért nem? És így végül arra jutunk, hogy a szabály kuka.
Persze, lehet mondani, hogy hülyeség, de valamit meg kell próbálni a gyerekek dohányzása ellen - amikor már sokan cigiznek 14 éves korukra (vagy hamarabb, saját tapasztalat sajnos). Persze, majd megveszi más, stb - de azért arra hivatkozva, hogy meg tudják kerülni a törvényt, ne könnyítsük tovább a dolgukat.
7-es. nem nekem kell a kóla és nem tudok máshová menni mert a közelben nincs más de igazából nem ez volt a kérdés....
A többieknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!