Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti mit gondoltok...

Anyukák ti mit gondoltok arról hogy egy csecsemővel sem lehet bemenni italboltba?

Figyelt kérdés

Szerettem volna venni egy kólát. Ott volt velem a 6,5 hónapos lányom aki ALUDT!!!! Az eladó hölgy kiküldött hogy nem lehet bemenni. Dohányáru is volt bent.

Nekem nem az eladóval volt a bajom, mert ez a kötelessége hanem ezzel az egésszel. Egy ekkora gyerek mit lát??? SEMMIT!!!!

Kijött az eladó és addig vigyázott a kocsira. Engem háborít ez fel ennyire???

2014. ápr. 30. 14:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az egész dohánybolt mizériának semmi értelme. Van olyan törvény ami tiltja hogy 18 év alatt dohányozzon valaki??? NINCS

Akkor mi értelme ennek??

2014. ápr. 30. 20:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Az említett műsor 8-kor kezdődik :)

Most kezdődőt két perce.

2014. ápr. 30. 22:08
 23/25 anonim ***** válasza:
Én elsősorban (2 műsort említettem) az éjjel-nappal budapestre gondoltam, ami 20:05-kor kezdődik, de látom mindenbe szeretnél belekötni.
2014. ápr. 30. 23:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Egyetértek! Itt van ez az Édes Élet! Szerencsére nem igazán nézem, egyszer kaptam el olyan jelenetet, ahol a Berki Krisztián barátnőjének vmi szállodában szinte kivolt a fél melle.

Nem mellesleg ebből mit lát a gyerek? Hogy egy adócsaló, sikkasztó, marha is élhet vígan, mint Marci Hevesen!

Ennél az sem rosszabb,hogy látja a boltban a cigit. Úgy is tudja,hogy van,hogy létezik. A megvásárlása meg soha nem volt a fiataloknak akadály.

2014. máj. 1. 05:43
 25/25 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ. Hát elég jól eltértünk a témától, de sebaj :(

Amúgy teljesen igazatok van a filmekkel kapcsolatban, főleg a drogos résszel!!!!

2014. máj. 1. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!