Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magamon se tudok kiigazodni,...

Magamon se tudok kiigazodni, miért lehet?

Figyelt kérdés
Vannak terveim. Tovább tanulni, majd egy szép karrier majd jöhet a pár és a gyerek. Ám az utóbbi időben, konkrétan másra sem vágyok, csak hogy saját gyermekem legyen, és nevelhessem, szerethessem. Miért van ez? Hogy tudnám ezt még egy kicsit háttérbe szorítani, hisz még nekem nem ez az első? Tanulnom kell mindenképp most még, hisz nem sokat tudnék kezdeni egy érettségivel és aztán a társ sincs meg.

2015. máj. 4. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

tessék, itt egy jó kis kiábrándító kérdés!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2015. máj. 4. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de pontosan ugyanígy éreztem a húszas éveim elején. Nekem még a társ is meglett volna, mondjuk szét is mentünk, a férjemmel pedig csak pár évvel később találkoztam.

Anno minden vágyam volt egy gyermek, de egyetemre jártam, mellette dolgoztam, gyűjtögettem, majd különköltöztem a szüleimtől, és nagyon felpörgött az életem. Jobbnál jobb munkahelyeim lettek, folyton fejlődni akartam, valami mindig hajtott előre, így szépen elterelődött a figyelmem a babáról. Majd amikor összeházasodtunk a férjemmel, megint elkapott a vágy, Ő is nagyon akarta, de megkaptam álmaim álláslehetőségét. Úgyhogy szépen elröppent megint 2 év. Ezidő alatt utazgattunk, élveztük kettesben az életet, gyűjtögettünk és álmodoztunk a közös gyermekről.

Na, azóta van két gyermekem: a nagyobbik éppen szunyókál, a kisebbik pedig itt játszik mellettem. Jó, hogy nem siettem el a dolgot!

Ha terveid vannak, kezdd el megvalósítani azokat, teremts egzisztenciát, találd meg a párod, mindent szépen sorjában!

2015. máj. 4. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Nem is gondoltam úgy, hogy most beleugrok egy gyerekvállalásba, akár lenne rá partner, akár nem. A kérdés arra vonatkozik mindössze, hogyan tudnám kitolni a dolgot, hogy ne vágyjak még ennyire erre a dologra. Félek tőle, hogy a többi tervem elfog törpülni és nem venném komolyan a további tanulmányaimat.

2. Köszönöm a választ. Mint említettem tényleg nem áll tervemben elsietni, csak már szívesen ahhoz a részhez ugranék. Kezdtem kicsit dilisnek hinni magamat :)

2015. máj. 4. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy dilis, csak rád tört az anyasági ösztön.
2015. máj. 23. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!