Magamon se tudok kiigazodni, miért lehet?
tessék, itt egy jó kis kiábrándító kérdés!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem tudom, hány éves vagy, de pontosan ugyanígy éreztem a húszas éveim elején. Nekem még a társ is meglett volna, mondjuk szét is mentünk, a férjemmel pedig csak pár évvel később találkoztam.
Anno minden vágyam volt egy gyermek, de egyetemre jártam, mellette dolgoztam, gyűjtögettem, majd különköltöztem a szüleimtől, és nagyon felpörgött az életem. Jobbnál jobb munkahelyeim lettek, folyton fejlődni akartam, valami mindig hajtott előre, így szépen elterelődött a figyelmem a babáról. Majd amikor összeházasodtunk a férjemmel, megint elkapott a vágy, Ő is nagyon akarta, de megkaptam álmaim álláslehetőségét. Úgyhogy szépen elröppent megint 2 év. Ezidő alatt utazgattunk, élveztük kettesben az életet, gyűjtögettünk és álmodoztunk a közös gyermekről.
Na, azóta van két gyermekem: a nagyobbik éppen szunyókál, a kisebbik pedig itt játszik mellettem. Jó, hogy nem siettem el a dolgot!
Ha terveid vannak, kezdd el megvalósítani azokat, teremts egzisztenciát, találd meg a párod, mindent szépen sorjában!
1. Nem is gondoltam úgy, hogy most beleugrok egy gyerekvállalásba, akár lenne rá partner, akár nem. A kérdés arra vonatkozik mindössze, hogyan tudnám kitolni a dolgot, hogy ne vágyjak még ennyire erre a dologra. Félek tőle, hogy a többi tervem elfog törpülni és nem venném komolyan a további tanulmányaimat.
2. Köszönöm a választ. Mint említettem tényleg nem áll tervemben elsietni, csak már szívesen ahhoz a részhez ugranék. Kezdtem kicsit dilisnek hinni magamat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!